Ambasadorul României la Uniunea Europeană, Luminiţa Odobescu, în Top 20 cele mai influente femei de la Bruxelles

Loading...

Odobescu este pe poziţia a 6-a, devansând mai multe femei din Parlamentul European sau din domenii apropiate politicii. „Odobescu este un diplomat de carieră care are un loc de muncă dificil, acela de a reprezenta o ţară în care mulţi sunt asociaţi cu corupţia la cele mai înalte niveluri. Ambasadorul României la UE contribuie la menţinerea eforturilor ţării sale pentru preşedinţia UE în 2019, pe măsură ce Brexit, Trump, Rusia şi naţionaliştii din Europa perturbă scena diplomatică a UE“, scriu cei de la Politico despre Odobescu. 

 

De asemenea, se precizează că aceasta a avut o comunicare bună, dar că adevăratul test va fi cel ulterior preluării preşedinţiei Consiliului UE. 

 

„La Bruxelles, ea a îmbunătăţit eforturile de comunicare ale reprezentanţei României şi a deschis-o pentru evenimente. Dar provocarea ei reală va veni la începutul anului viitor, când România va fi însărcinată să dirijeze Europa de pe stâncile Brexit şi să se confrunte cu un mediu politic fracturat care ar putea avea mai multe provocări între capitalele naţionale şi Bruxelles, dar şi un Parlament European puternic fragmentat“, mai scriu cei de la Politico. 

Citeste si:  Euronews: O Românie divizată politic preia președinția semestrială a UE

 

Pe primele cinci poziţii se află, printre altele, Arancha Gonzales, director executiv International Trade Centre, Consiliul Femeilor din Bruxelles, cele trei femei secretar general adjunct ale Comisiei Europene sau Ann Mettler, directorul general al Centrului European pentru Strategie Politică.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!