Alternativa pentru Demnitate Națională(ADN), noul partid al lui Cătălin Ivan

Loading...

Cătălin Ivan a anunțat astăzi numele partidului pe care îl fondează. Este vorba despre ADN- „Alternativa pentru Demnitate Națională”.  

Cătălin Ivan a lansat noul partid politic astăzi la Iași. 

„Folosim cele mai noi tehnologii pentru a crea un nou tip de construție politică, un nou tip de partid politic. I-aș spune mai degrabă anti partid politic pentru că tot ce are în interior este în contrast cu felul în care funcționează un partid politic clasic. Este și normal să fie așa. Vorbim despre o antiteză între astăzi și ce se întâmpla acum un secol și jumătate. Contrasul este firesc,” a spus astăzi Cătălin Ivan, la lansarea partidului ADN.

 (w670)

De și-a făcut un nou partid? 

„În acest moment, când mai bine de 80 de procente dintre români spun că nu mai au încredere în partidele politice, când scena politică românească este zguduită de scandaluri și când România se îndepărtează tot mai mult de obiectivele ei esențiale, interne și internaționale, noi vă propunem un model nou de organizație politică, bazată pe competență, transparență în finanțarea activităților sale, în evaluarea și promovarea membrilor, precum și în luarea deciziilor,” este anunțul lui Cătălin Ivan, anterior lansării de astăzi

Citeste si:  Pesta porcină africană și politica

Cum va funcțion? 

„Doar o astfel de abordare interactivă între formațiunea politică și votant, ușor de verificat, imposibil de modificat, folosind blockchain și alte tehnologii IT, poate garanta o relație corectă, predictibilă, între alegători și aleși. Propunem cel mai performant, transparent și obiectiv mecanism de selecție și promovare a membrilor de partid.” mai susține mesajul transmis.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  8. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii