Alina Mungiu Pippidi: Liviu Dragnea este un foarte bun manipulator și are niște sfătuitori radicali și proști (VIDEO)

Loading...

Politologul Alina Mungiu Pippidi a declarat luni, în cadrul Știrilor B1 TV, că liderul PSD, Liviu Dragnea, nu joacă niciun rol în politica europeană și că discursul său antieuropean vine de la sfătuitorii săi care sunt ”radicali și proști”. 

”Liviu Dragnea, care este un foarte bun manipulator în politica românească, este un operator nul în politica europeană și el nu înțelege că această țară nu mai e separată de alta. Lui i se pare că acest argument, cu Constituția, este un argument suprem. Așa i-au spus sfătuitorii lui care, din păcate, sunt niște sfătuitori radicali și proști. (…) Erau Codrin Ștefănescu și Răzvan Savaliuc. Practic, sunt oameni care și-au făcut o specialitate din a spune cele mai radicale și necuvenite despre statul de drept, despre Europa. (…) De la ei provine acest limbaj. Limbajul ăsta are la bază o mare eroare factuală. (…) A spune că Constituția, așa cum e ea, în litera ei, este chestia supremă, e grșit. Constituția plus aquis-ul european este Constituția noastră. 

Citeste si:  Papa Francisc, de Anul Nou: „Lumea este complet conectată, dar tot mai dezbinată”

PSD a ajuns la concluzia că lupta e pierdută în străinătate. El (Liviu Dragnea – n.r.) vorbește pentru activul de partid, să nu-l dea jos, iar ei încearcă să vorbească cu electoratul, dar nu merge. Ei or să piardă dacă nu fac pasul înapoi de la faimoasa lege a amnistiei și grațierii care nu-i adevărat că va fi aplaudată de 51% dintre români. Dimpotrivă, sunt contra ei două treimi din oamenii care vor vota”, a declarat Alina Mungiu Pippidi. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator