ALIANȚĂ politică SURPRINZĂTOARE: Două partide din România și-au unit FORȚELE pentru a participa la ALEGERILE din 2019 și 2020

Loading...

Partidul România Mare (PRM), fondat de Corneliu Vadim Tudor, s-a aliat cu partidul România Unită (PRU), condus de Bogdan Diaconu, și au ca țintă imediată câștigarea unor locuri pentru Parlamentul European, conform b1.ro

”Cel mai important este că singurele partide naționaliste de pe scena politica romanesca, Partidul România Mare, care a ținut steagul naționalismul aprins aproape 30 de ani, și Partidul România Unita, partidul care a avut cea mai mare performanta la ultimele alegeri, deci cele mai reprezentative partide care reprezinta naționalismul romanesc, au înțeles ca trebuie sa lăsam orgoliile deoparte si au înțeles ca trebuie sa oferim României șansă de a avea o voce care sa apere interesele poporului roman și ale națiunii romane în Parlamentul European.

Eu ma bucur foarte tare ca astăzi am hotărât ca PRM și PRU sa formeze o alinata electorala și sa ne prezentam in alegeri împreună, atât pentru europarlamentare, cat si pentru celelalte trei. Cat ne vor da romanii. Tinta e sa ducem naționalismul romanesc in Parlamentul European și sa formam o familie politica in Parlamentul European, alături de curentul naționalist european pentru a garanta ca Europa nu-si va schimba planul inițial, acela de a fi o Europa unita, a națiunilor si a tarilor suverane.

Citeste si:  Giorgiana Hosu - noul procuror sef adjunct al DIICOT - Politica - Ziarul BURSA

Este foarte important ca astăzi am decis sa mergem împreună, sa pășim împreună pe un drum, care sunt convins ca dupa doi ani, cand încheie cele patru tururi electorale la care ne-am angajat sa luptam pentru națiunea romana vom apropia obiectivul de a avea o Romanie mare si unita. Sunt câțiva pași tehnici de făcut: trebuie sa aducem organizațiile împreuna, sa creăm o coeziune in acesta alianta și sigur, consultându-ne cu organizațiile de partid si membrii de partid și la momentul in care se depune lista, vom avea o lista cu cei mai buni candidați pe care alianță PRM-PRU poate sa ii ofere.”, a declarat președintele PRU, Bogdan Diaconu.

Președintele PRM, Victor Iovici, este convins că această alianță va avea un cuvânt de spus în politică.

”Noi ne bucuram c[ la apelul Partidului România Mare, Partidul România Unit[ a răspuns pozitiv si suntem hotărați ca sa redam demnitatea romanilor și a României într-o Europa a națiunilor, nu asa cum a fost pana acum.

Citeste si:  PSD nu îşi asumă înfrângerea referendumului. Dragnea îl scoate la înaintare pe Codrin Ştefănescu: „Românii au venit în număr gigant la vot”

Sunt convins ca romanii trebuie sa-si capete identitatea pe care au avut-o înainte și România trebuie sa fie România tuturor romanilor indiferent unde sunt ei. Noi suntem convinsi ca la alegerile care urmează, vom fi o forță si noi vom desemna viitorul României”, a afirmat liderul PRM.

Exatlon se schimba TOTAL! Cate FINALE vor fi in sezonul trei! Concurentii au fost SOCATI

ALIANȚĂ politică SURPRINZĂTOARE: Două partide din România și-au unit FORȚELE pentru a participa la ALEGERILE din 2019 și 2020 2 ALIANȚĂ politică SURPRINZĂTOARE: Două partide din România și-au unit FORȚELE pentru a participa la ALEGERILE din 2019 și 2020 3
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Planurile de acasă nu se potrivesc cu realitatea din sezonul 2 „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură!
  6. E cea mai proasta perioada a muzicii romanesti de pana acum, si nu vad nicio luminita la capatul tunelului !
  7. Asia Express 2019 începe azi! Câți bani ia câștigătorul competiției - Stiri Mondene
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna