Politica

ALDE Botoşani refuză reconcilierea politică

Loading...

 

 

Liderii ALDE Botoşani au anunţat că nu vor merge la masa organizată de Primăria Botoşani pentru concilierea politicienilor locali cu ocazia Centenarului Marii Uniri, dacă vor fi invitaţi.

Atât Liliana Mincă, preşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE, cât şi Liviu Rădăşanu, liderul organizaţiei municipale, au precizat că vor fi alături de botoşăneni de 1 Decembrie şi nu alături de politicieni. „Partidele politice ar trebui să facă un pact, astfel încât să nu ne mai atacăm, decât să atragem atenţia punctual, cu argumente pe anumite elemente, să construim. Pe 1 Decembrie vom participa la ceremonia militară şi religioasă şi vom depune coroane aşa cum vor face şi celelalte partide politice. Vom fi prezenţi la sediul ALDE pentru că nu ne vom duce nici în cârciumi, nici în altă parte, vom fi aici şi vom avea Liga Aleşilor Locali”, a declarat Liliana Mincă.

Liviu Rădăşanu a precizat că este deschis la orice fel de colaborare cu Primăria Botoşani şi cu celelalte partide politice dacă este pentru interesul municipiului.

Dacă ni se va solicita vom merge la Primărie pentru a dezbate proiecte şi soluţii pentru Botoşani, dar nu vom merge în cârciumă”, a precizat Liviu Rădăşanu.

Alina CALINIUC

Join the LARGEST XXX Cam Site

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.