Adulți care folosesc copiii în scopuri politice… așa de jos s-a ajuns la Neamț – Ziar Piatra-Neamt

Loading...

În ultima perioadă, ziarpiatraneamt.ro a efectuat o serie de sondaje cu caracter politic. Acum suntem în perioada de prelucrare a datelor și aceasta va mai dura o vreme. Ce am remarcat și este absolut degradant este faptul că am identificat până acum aproximativ 70 conturi de Facebook de minori care au votat la sondaje politice.

Adulți care folosesc copiii în scopuri politice... așa de jos s-a ajuns la Neamț - Ziar Piatra-Neamt 1Majoritatea conturilor de minori folosite la voting nu au absolut nicio postare cu caracter politic în acest an, semn că respectivii minori nu sunt absolut deloc interesați de politică. Cel mai probabil unul dintre părinți pune copilul să voteze sau are acces la contul copilului și votează el.

La unele dintre aceste conturi de minori am identificat și părinții. Desigur că niciodată nu vom face publice datele de identificare ale persoanelor, dar este absolut degradant să ajungi să pui un copil să voteze politic sau să folosești contul copilului de sub 14 ani pentru scopuri politice.

Iosub Robert

Citeste si:  EXCLUSIV! Informația care cutremură scena politică! Victor Ponta, consiliat în secret de un celebru general din SERVICII! Ce plan au pus la cale cei doi (SURSE)

P.S.: Nu mai fi josnic. Dă câteva mesaje unor prieteni să voteze. Nu te folosi de identitatea copilului în  scopuri politice.
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna