Adrian Nastase, despre Viorica Dăncilă: Lucrurile nu sunt tranşate

Loading...

Adrian Năstase consideră că ar fi nevoie de o politică externă mai dinamică în Parlamentul European, deoarece consideră că o criză nu poate fi eficient tratată după ce a izbucnit. 

Întrebat vineri, la Cluj, unde a participat la lansarea a două volume la care este autor principal, cum comentează recentele semnale în urma dezbaterilor de la Strasbourg, Adrian Năstase a spus că premierul Viorica Dăncilă a găsit tonul potrivit pentru o atitudine demnă în cadrul acestora, dar este nevoie de o politică externă mai activă pentru a face faţă atacurilor la adresa ţării. 

„Cred ca ar fi nevoie de o politică externă mai activă, mai dinamică. Niciodată nu am considerat că poţi fi foarte eficient atunci când tratezi o criză care deja a izbucnit. Este nevoie de o acţiune mult mai activă, mai dinamică în Parlamentul European, în instituţiile europene. Din fericire, doamna Dăncilă a găsit tonul potrivit pentru o atitudine demnă la acest moment, dar lucrurile nu sunt tranşate. Urmează raportul MCV, raportul Greco, urmează o dezbatere în legătură cu o eventuală rezoluţie pentru România. Deci va fi destul de complicat”, a spus Adrian Năstase. 

Citeste si:  Trebuie sa discutam despre agricultura fara patima politica - Print

„Este nevoie de o abordare mult mai complexă şi la nivelul MAE”

Acesta consideră că este nevoie de o abordare mult mai complexă şi la nivelul MAE, dar la nivelul întregului Guvern, deoarece, din raţiuni economice sau de altă natură, atacurile vor continua. „Nu poţi să te baţi singur cu o sumă de forţe care pentru diverse raţiuni, înainte de alegerile europarlamentare, la nivelul grupurilor politice cu interese divergente, la nivelul unor ţări cu interese divergente, vor continua să atace România, fie pentru raţiuni economice, fie pentru raţiuni practice de un anumit tip”, a spus fostul premier. 

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. De ce poartă Nina colanţi?
  5. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  6. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator