Acuze: Primarul trebuie să facă diferența între activitatea politică și cea profesională – Impact In Gorj

Loading...

Acuze: Primarul trebuie să facă diferența între activitatea politică și cea profesională - Impact In Gorj 1Angajații Edilitara ies la atac după ce au fost puși la zid de edilul municipiului Târgu Jiu. Printr-un comunicat de presă președintele Comitetul Sindicatului Lucrătorilor din Serviciile Comunitare de Utilități Publice Gorj susține că Romanescu își face promovare politică pe spatele angajaților.

“Dorim să dezmințim unele afirmații ale primarului Romanescu, care amesteca politica cu profesionalismul. Nu contestăm că domnul Primar nu are dreptate, dar noi nu aveam de unde să știm că o societate închiriată avea să-l saboteze pe primar, cum zice dânsul. Societatea Edilitara își face treaba de 30 de ani nu de 10 ani și considerăm că salariații știu ce au de făcut dar, mai intervine si natura care dupa cum am observat ne-a oferit zapada cu umiditate ridicată și o cantitate considerabilă pe metru pătrat. Dânsul trebuie să facă diferența între activitatea politică și cea profesională. Oamenii din direcțiile Primariei care i-a adus în seara respectivă de care amintește, ii cunoaște foarte bine”, se arată în comunicatul semnat de președintele, vicepreședintele și secretarul general al Comitetului.

Citeste si:  CDU şi moştenirea Merkel

Inspector Gadget la primărie?

Sindicaliștii critică modul edilului de a face echipă pentru binele orașului și spun că spionând nu se face treabă. “Doresc să îi comunicăm domnului Primar Marcel Romanescu, că noi știm să ne facem treaba și fară a fi “vânați“ de consilierii dumnealui, care nu erau nascuți când unii salariați din Edilitara făceau deszăpezire în Târgu-Jiu. Unii cereau milă pe la Școala ajutatoare nr 7 (Vădeni) și ne pare rău că suntem urmariți de așa persoane. Rog populația Municipiului Tg-Jiu, să ne înțeleagă dacă am greșit, recunoaștem că sunt momente când nu putem face față pe moment naturii și garantez în numele salariațiilor din Edilitara că vom face tot posibilul să ne facem treaba pentru care suntem angajați iar pe primarul orașului îi solicit să nu-și mai facă campanie electorală pe spinarea salariaților din Edilitara”.

Unde-s banii?

Potrivit spuselor liderilor de sindicat municipalitatea ar fi promis bani pentru achiziționare de noi utilaje. “A promis că ne dă 65 miliarde vechi din banii rămași necheltuiți la buget pe anul 2018, iar acum s-a răzgândit? Puteam să achiziționam o parte din utilaje pentru deszăpezire fără să mai închiriem de la alte societăți. Menționez că în perioada respectivă 4 utilaje care au câștigat licitația (2 Succes Nic Com SRL, reparate ulterior în cîteva ore, 2 SC Sencol SRL, căreia i s-a reziliat contractul) s-au defectat și de aceea deszăpezirea s-a desfășurat mai greoi în unele cartiere. Diferenta între lupta noastră si a dumneavoastră, constă în faptul că noi nu facem campanie electorală”. Comunicatul este semnat de presedinte -Popescu Constantin, vicepreședinte- Low Tibor și secretar general – Oprița Nicola.

Citeste si:  Partid nou pe scena politică gălăţeană - Viaţa Liberă Galaţi
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Anda Ruga beata crita in club
  8. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!