Acum: Viorica Dăncilă – șah mat la Opoziție, lecție de demnitate și politică națională!

Loading...

Politică

Sa primesc un link scurt

6067151

Discursul premierului nu a lăsat vreo posibilitate Opoziției de a lansa vreo replică – mesajul a fost fără cusur, o adevărată lecție de politică și demnitate națională – pentru români și pentru Europa!

BUCUREȘTI, 12 dec – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Într-o atmosferă extrem de tensionată de multiplele scandaluri interne și de tensiunile din Franța, Marea Britanie și din alte țări europene, premierul Dăncilă a prezentat, în fața Camerelor Parlamentului, Programul de lucru al Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

În preambulul prezentării acestui document, Dăncilă a dat o adevărată lecție de politică și atitudine națională celor din opoziție, dar și opiniei publice, în general.

”Parcursul european este o alegere ireversibilă iar preluarea acestui rol extrem de important este un eveniment care aparține Românie și pe care nu trebuie să-l politizăm de niciun fel”, a spus Dăncilă.

În acest sens, premierul a reluat apelul la ”pace politică, la consens”. Avem un proiect național care impune acest lucru, a spus premierul, ”vă rog să vă gândiți la interesul comun, ca stat al Uniunii Europene”

Citeste si:  Bătălie politică dusă la noi cote: Cum va forța PSD plecarea lui Nicolae Ciucă din fruntea Armatei Române

”Nu mai este loc de orgolii sau resentimente politice, de certuri sterile”, a declarat premierul, ”Vă cer doar decență în limbajul politic și reținere în această perioadă”.

Este un mesaj adresat desigur acelor politicieni care preiau scandalul și mesajele triviale din stradă – dar și acelora care, în multe rânduri, au votat împotriva României.

Nu în ultimul rând, mesajul este adresat și președintelui Iohannis, cel care, de altfel, a și fost sancționat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării pentru folosirea unor termeni nepotriviți, insultători, la adresa unor demnitari.

Comentăm doar că discursul premierului nu a lăsat vreo posibilitate Opoziției de a lansa vreo replică – singurele tentative au fost câteva mesaje puse pe niște pancarte. În rest tăcere, pentru că discursul premierului a fost fără cusur, o adevărată lecție!

În privința mesajului pentru Europa, pe care îl vom detalia într-un alt articol, Dăncilă a dat un mesaj comunității internaționale că România privește cu ”multă seriozitate acest moment al țării noastre” dar și că ”România” nu va fi mai prejos decât celelalte țări europene.”

Citeste si:  KELEMEN HUNOR: Uniunea Europeana este foarte slaba politic si militar - Politica - Ziarul BURSA

”Nu în ultimul rând vorbim de coeziune politică: tratament egal și standarde egale”, l-ea transmis Dăncilă europenilor. ”La fel ca oricare stat membru, România dorește să fie tratată cu respect și să aibă drepturi egale cu toate statele europene – respectul reciproc între statele regiunii nu trebuie să se regăsească doar în tratatele europene.”

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis