A treia demisie controversată din Guvernul Dăncilă. "Arată imaturitate politică" – Jurnalistii.ro

Loading...

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a demisionat vineri, cu mai puțin de două luni înainte de preluarea președinției UE de către România întrucât pregătirile logistice şi politice pentru acest eveniment sunt în întârziere, scrie G4Media, citând surse guvernamentale. Este a treia demisie din Cabinetul Dăncilă, după cea a ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi a ministrului Cercetării şi Inovării, Nicolae Burnete.

 

Ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a confirmat, la postul Realitatea TV că Victor Negrescu a demisionat deşi ar fi avut întreg sprijinul Executivului pentru pregătirile necesare preluării preşedinţiei UE.

”Chiar nu înțeleg, eu am fost suprins neplăcut de gestul domnului ministru. Dânsul a primit tot sprijinul din partea tuturor ministerelor implicate, mai ales din partea premierului Dăncilă. Nu înțeleg de ce a luat o astfel de decizie. Arată imaturitate politică. Să renunți la o astfel de poziție în prag de președinție, e fără cuvinte”, a subliniat Eugen Teodorovici.

În schimb, Victor Negrescu  a declarat că îşi exprima punctele de vedere în cadrul Guvernului şi a PSD, după presa a relatat pe larg că şi-a dat demisia.

Citeste si:  Gabriela Firea: Dragnea vrea desființarea Capitalei

„Din respect pentru colegii mei şi pentru responsabilităţile pe care le am atât la nivel european, cât şi la nivel naţional, pe care le tratez cu seriozitate şi profesionalism, îmi rezerv dreptul să îmi exprim punctele de vedere în cadrul Guvernului, respectiv al Partidului Social Democrat, din a cărui conducere fac parte”, a declarat Victor Negrescu.

Acesta a deţinut portofoliul afacerilor europene din iunie 2017. Membru PSD, a fost ales europarlamentar în luna mai 2014.  Din 2007 coordonează activitatea PES Activists România în calitate de președinte. PES Activists România este o structură compusă din peste 10.000 de membri și simpatizanți PSD de toate vârstele interesați în politica europeană. Începând cu anul 2015 a inițiat împreună cu un grup de intelectuali de stânga Fundația Stânga Democratică.

Citeşte şi:

Războiul steril din PSD continuă. Gabriela Firea a atins apogeul: „Domnul Dragnea doreşte să mă anihileze în totalitate. Dacă ar putea, m-ar lichida şi fizic”

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus…

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase