A lăsat politica pentru afaceri! Doris Moldovan a renunțat la fotoliul de consilier județean

Loading...

A lăsat politica pentru afaceri! Doris Moldovan a renunțat la fotoliul de consilier județean 1

Consilierul județean Doris Rai (ex-Moldovan) a demisionat din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, după circa 2 ani din acest mandat. Cunoscută ca apropiată a deputatului Ioan Oltean, Dorin Rai spune că în perioada care urmează se va implica în proiectele soțului său, medicul Petru Rai. Următorul pe lista PNL pentru a ocupa fotoliul este Samuel Coman – prim-vicepreședintele organizației județene liberale din Bistrița-Năsăud.

 

După ce acum un an Doris Rai, pe atunci Moldovan, a ales să își unească destinul cu cel al doctorului homeopat Petru Rai, aceasta a ales să reununțe la fotoliul de consilier județean și să implice în proiectele derulate de soțul său, care își extinde afacerile.

Am renunțat la funcţia de consilier judeţean PNL, depunându-mi demisia, vineri, după mai bine de doi ani de când am intrat în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și doresc să vă asigur că voi continua să fac lucruri bune pentru oameni. 
De asemenea, le mulțumesc, soțului meu, familiei mele și celor care îmi acordă întregul sprijin și încrederea, în drumul ce va urma.

Motivele demisiei mele sunt strict personale și nu doresc să apară altfel de suspiciuni„, a scris Dorin Rai pe contul său de Facebook.

Citeste si:  Erdogan: Asasinarea lui Khashoggi este o crimă politică

Locul rămas vacant va fi preluat de actualul prim-vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, Samuel Coman, care a mai deținut funcția de consilier județean în mandatul 2012-2016.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club