A lăsat politica pentru afaceri! Doris Moldovan a renunțat la fotoliul de consilier județean

Loading...

A lăsat politica pentru afaceri! Doris Moldovan a renunțat la fotoliul de consilier județean 1

Consilierul județean Doris Rai (ex-Moldovan) a demisionat din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, după circa 2 ani din acest mandat. Cunoscută ca apropiată a deputatului Ioan Oltean, Dorin Rai spune că în perioada care urmează se va implica în proiectele soțului său, medicul Petru Rai. Următorul pe lista PNL pentru a ocupa fotoliul este Samuel Coman – prim-vicepreședintele organizației județene liberale din Bistrița-Năsăud.

 

După ce acum un an Doris Rai, pe atunci Moldovan, a ales să își unească destinul cu cel al doctorului homeopat Petru Rai, aceasta a ales să reununțe la fotoliul de consilier județean și să implice în proiectele derulate de soțul său, care își extinde afacerile.

Am renunțat la funcţia de consilier judeţean PNL, depunându-mi demisia, vineri, după mai bine de doi ani de când am intrat în Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Vă mulțumesc pentru susținerea dumneavoastră și doresc să vă asigur că voi continua să fac lucruri bune pentru oameni. 
De asemenea, le mulțumesc, soțului meu, familiei mele și celor care îmi acordă întregul sprijin și încrederea, în drumul ce va urma.

Motivele demisiei mele sunt strict personale și nu doresc să apară altfel de suspiciuni„, a scris Dorin Rai pe contul său de Facebook.

Citeste si:  UE confirmă reducerea sprijinului financiar pentru Moldova din cauza deteriorării statului de drept şi a democraţiei

Locul rămas vacant va fi preluat de actualul prim-vicepreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, Samuel Coman, care a mai deținut funcția de consilier județean în mandatul 2012-2016.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. BĂTAIE între vedete! Umilință TOTALĂ pentru BIANCA DRĂGUȘANU: A fost dată AFARĂ cu forța
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Anevoiosul Drum al Elefantului a început! 18 vedete în cursa Asia Express
  6. Caru cu vedete: Nicole Scherzinger, in stare de SOC! Hackerii i-au spart telefonul si au publicat un clip intim cu Hamilton; Cu totul la vedere! Kim Kardashian, într-un outfit extrem de sexy pe covorul roşu; Reacția lui Trăistariu, după ce Ester Peony a câștigat Eurovision România;
  7. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  8. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna