​Politic show: ​Orban, pe Facebook: Tăntica incultă, analfabetă, dar tot mai tupeistă şi mai obraznică; Cum şi-a desfiinţat un politician colegii ipocriţi: „La spital n-au pastile, iar noi stăm şi ne dăm diplome de excelenţă“; PSD pierde în instanță un post – cheie din ANAF

Loading...

​Politic show: ​Orban, pe Facebook: Tăntica incultă, analfabetă, dar tot mai tupeistă şi mai obraznică; Cum şi-a desfiinţat un politician colegii ipocriţi: „La spital n-au pastile, iar noi stăm şi ne dăm diplome de excelenţă“; PSD pierde în instanță un post – cheie din ANAF 1​Orban, pe Facebook: Tăntica incultă, analfabetă, dar tot mai tupeistă şi mai obraznică. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că „tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti”. ”În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor“, scrie Stirile ProTv.

Cum şi-a desfiinţat un politician colegii ipocriţi: „La spital n-au pastile, iar noi stăm şi ne dăm diplome de excelenţă“.

Consilierul judeţean Ovidiu Nechita (PNL) a sancţionat public o acţiune a Consiliului Judeţean Brăila, care a acordat mai multe diplome de excelenţă unor foşti şi actuali aleşi judeţeni. După ce a primit, la rândul său, o astfel de diplomă, Ovidiu Nechita i-a înapoiat-o preşedintelului CJ Brăila, Francisk Chiriac, criticând apoi dur atitudinea colegilor săi, despre care a spus că îşi acordă singuri diplome de excelenţă, în condiţiile în care nu au făcut nimic care să justifice primirea unei astfel de distincţii, scrie Adevarul.PSD pierde în instanță un post – cheie din ANAF. Carmen Tatu, fostul Inspector General al Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) din ANAF, numită în mandatul premierului Cioloș și demisă în mandatul lui Sorin Grindeanu, a câștigat în instanță de contencios-administrativ repunerea în funcție și plata drepturilor salariale de la data demiterii până la reîncadrarea efectivă. Hotărârea Tribunalului București anulează decizia de demitere semnată în mai 2017 de fostul premier Sorin Grindeanu, când în fruntea ANAF se afla Bogdan Stan, un apropiat al grupării Dragnea-Teldrum, scrie G4media.
Citeste si:  ASTRA - DINAMO // Va fi o luptă crâncenă! Derby fără vedete pentru play-off: pe cine mizează Rednic și Costel Enache

Fotografia la care se uita Liviu Dragnea în timpul moțiunii de cenzură.

Liviu Dragnea a fost surprins în Parlament, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, în timp ce se uita la o fotografie cu tânăra agresată de un deținut eliberat în baza recursului compensatoriu dat de PSD-ALDE. O fotografie asemănătoare au primit și premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader. Vă reamintim că o tânără de 20 de ani a fost tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, luna trecută, de către un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu promovat de ministrul justiției, Tudorel Toader, scrie Digi24.

„Revoluţionarii cu rol determinant“ din politică. Cine sunt aleşii care obţin bani pentru participarea lor la Revoluţia din 1989.

Mai mulţi actuali sau foşti politicieni primesc indemnizaţie de revoluţionar pentru participarea lor la evenimentele din decembrie 1989, fie că au demonstrat aportul lor clar la căderea regimului, fie că doar au scris şi povestit despre faptele lor „eroice“. Printre actualii aleşi din Parlament care au primit titlul de „luptător cu rol determinant în victoria Revoluţiei Române” sunt Cătălin Rădulescu, Eugen Nicolicea şi George Cristian Sefer. Indemnizaţia lunară pentru cei cu un asemenea titlu e de aproape 2.000 de lei, potrivit Adevarul.
Join the LARGEST XXX Cam Site
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Chiar din prima seara m-au luat in primire. M-au fortat sa ma asez in genunchi si sa pun gura pe marginea băncuței de lângă pat.
  5. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  6. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  7. Secretul prin care Iohannis a ajuns Presedintele Romaniei
  8. Mai este Simona Halep virgină?