Britney Spears & Iggy Azalea – Pretty Girls

Atunci când ea nu domină scena de la ea „Piece of Me” rezidenta in Las Vegas, regina pop Britney Spears apare in noul video clip de data aceasta alaturi de rapper-ul australian Iggy Izalea ! Noul lor piesa „Pretty Girls” este un imn pentru fetele pline de energie, care vor sa petreaca o noapte cu prietenele in oras!   Britney are un blondă bimbo care are o întâlnire de gradul 3 cu un extraterestru (AKA Iggy) și decide să-i dea un make-over înainte de a lua în oraș! Sursa de inspiratie pentru filmul vine de la  „Pământ Fetele sunt ușor” jucat Gina Davis. Britney a vorbit despre videoclipul zicând: „Acesta este primul video  făcut  în care am venit cu conceptul și există o mulțime de dans în el. Parerea mea este ca Iggy Azalea este pe val acum si Britney Spears se foloseste de ea pentru a reveni pe ‘piata’. Astazi cand am vazut clipul mi-a venit greata. Chiar ma gandeam la fetita super hot de acum cativa ani, la care orice barbat visa si orice fetita voia sa fie ca ea. Acum este doar o femei de la colt de strada care cerseste pentru cativa centi.
Citeste si:  Piesa intitulată "Viorele, Viorele", interpretată de aşa-zisul Ansamblu "Liviu Dragnea"

Vezi clipul cu Britney Spears & Iggy Azalea – Pretty Girls aici.

In doar cateva zile clipul a strans peste 20 milioane de vizionari pe youtube care a adus venituri de aproximativ 30 mii dolari.    
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  4. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  5. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  6. Home page
  7. Cele mai provocatoare ţinute de la VIVA! Party 2019. Vedetele s-au întrecut în ţinute fabuloase
  8. Anda Ruga beata crita in club