Scam la comanzile pe Internet

Pentru că cele mai multe femei trebuie să aibă grijă de familie și să și muncească, preferă să nu mai piardă timpul prin magazine pentru a-și cumpăra haine și comandă de pe Internet.
Din păcate, în ultimul timp, foarte multe femei au avut ghinionul de a-și comanda haine de pe internet care arătau foarte bine în poze, iar ce primeau nu semăna deloc cu ceea ce au comandat.   Riscurile cumpărăturilor online sunt foarte mari deoarece majoritatea vânzătorilor încearcă să-și atragă clienții cu poze trucate sau furate de pe site-urile marilor branduri.   De exemplu, aceasta rochiță albastră a fost comandată de o tânără din Marea Britanie. Pentru că avea nevoie de o rochie deosebită pentru un eveniment important din viața ei, tânăra a ales această rochie care arăta foarte bine în poze. Șocul a fost în momentul în care a deschis coletul și a văzut rochia care nu semăna cu cea din poze nici ca model, nici ca material, absolut deloc.
Citeste si:  Taylor Swift Street Style
  „Rochia arăta absolut dezgustător și îmi venea oribil. Să nu mai vorbesc de material care era groaznic. Am crezut că o să ies mai ieftin dacă îmi comand de pe Internet, însă am ajuns să cheltui dublu pentru că a trebuit să-mi cumpăr altă rochie. Pe aceasta nici bunica nu ar purta-o”.   Din păcate, această tânără nu este singura care a avut parte de un asemenea ghinion. Mai multe femei s-au confruntat cu această problemă și au decis să facă publice imaginile cu produsele pe care le-au primit pentru a atrage atenția tuturor celor care preferă să-și facă cumpărăturile de pe Internet.   Din imagini putem vedea cum confortul cumpărăturilor online ne poate costa mai mult decât ne-am aștepta. Așa că, mare atenție fetelor la ce comandați de pe Internet pentru că vi se poate întâmpla ca produsele pe care le comandați să nu semene deloc cu cele pe care le primiți.
Citeste si:  CE SE ÎNTÂMPLĂ CU BĂNEASA? S-a ajuns la Parlament! Se schimbă harta! Breaking news
  Încercați să aflați mai multe informații despre vânzător de la alte cliente să vedeți dacă au fost mulțumite de produsele pe care le-au primit. Nu va încredeți în oricine și nu vă lăsați pradă persoanelor care vor să facă bani de pe spatele vostru.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică