Moda

Scam la comanzile pe Internet


Pentru că cele mai multe femei trebuie să aibă grijă de familie și să și muncească, preferă să nu mai piardă timpul prin magazine pentru a-și cumpăra haine și comandă de pe Internet.

Din păcate, în ultimul timp, foarte multe femei au avut ghinionul de a-și comanda haine de pe internet care arătau foarte bine în poze, iar ce primeau nu semăna deloc cu ceea ce au comandat.

 

Riscurile cumpărăturilor online sunt foarte mari deoarece majoritatea vânzătorilor încearcă să-și atragă clienții cu poze trucate sau furate de pe site-urile marilor branduri.

 

De exemplu, aceasta rochiță albastră a fost comandată de o tânără din Marea Britanie. Pentru că avea nevoie de o rochie deosebită pentru un eveniment important din viața ei, tânăra a ales această rochie care arăta foarte bine în poze. Șocul a fost în momentul în care a deschis coletul și a văzut rochia care nu semăna cu cea din poze nici ca model, nici ca material, absolut deloc.

 

„Rochia arăta absolut dezgustător și îmi venea oribil. Să nu mai vorbesc de material care era groaznic. Am crezut că o să ies mai ieftin dacă îmi comand de pe Internet, însă am ajuns să cheltui dublu pentru că a trebuit să-mi cumpăr altă rochie. Pe aceasta nici bunica nu ar purta-o”.

 

Din păcate, această tânără nu este singura care a avut parte de un asemenea ghinion. Mai multe femei s-au confruntat cu această problemă și au decis să facă publice imaginile cu produsele pe care le-au primit pentru a atrage atenția tuturor celor care preferă să-și facă cumpărăturile de pe Internet.

 

Din imagini putem vedea cum confortul cumpărăturilor online ne poate costa mai mult decât ne-am aștepta. Așa că, mare atenție fetelor la ce comandați de pe Internet pentru că vi se poate întâmpla ca produsele pe care le comandați să nu semene deloc cu cele pe care le primiți.

 

Încercați să aflați mai multe informații despre vânzător de la alte cliente să vedeți dacă au fost mulțumite de produsele pe care le-au primit. Nu va încredeți în oricine și nu vă lăsați pradă persoanelor care vor să facă bani de pe spatele vostru.

Originally posted 2015-10-23 17:39:10.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.