Life

La 17 ani a abandonat școala iar acum este miliardară


Kate Stewart, este o tânără din New York care la vârsta de numai 17 ani a abandonat liceul, fără să aibă o calificare și urma să aducă pe lume un copil. La acea vreme părea că totul se prăbușește în jurul ei, dar acum viața i s-a schimbat radical iar femeia duce o viață de lux.

 

Kate Stewart are în prezent 33 de ani și un ”imperiu” de invidiat. Toate acestea au fost strânse cu trudă și răbdare. Tânăra povestește cum la 17 ani a rămas însărcinată și a trebuit să renunțe la școală. Toată lumea o privea cu superioritate și o desconsidera. Nimeni nu mai crederea că ar putea să reușească ceva în viață, pentru că a rămas singură și fără să fie sprijinită de cineva. Toate aceste lucruri au ambiționat-o să își continue studiile într-un mod mai puțin alert, așa cum se întâmplă la cursurile de zi.

A părăsit şcoala la 17 ani fără o calificare

Având un copil de îngrijit și dorind cu orice preț să își schimbe viața și să-i ofere mai mult fiicei sale, femeia s-a angajat la o firmă pe un post de secretară și a putut să își continue și studiile. Își dorea cu orice preț să obțină o diplomă în business și management.  După eforturi foarte mari și multă muncă, Kate a reușit să obțină diplomele cu specializările dorite. De aici și până la marele său succes nu a mai fost decât un pas.

 

Cu diplomele în mână, cu experiența acumulată și cu seriozitatea de care a dat dovadă, femeia a reușit să avanseze până a ocupat un post de conducere. Salariile obținute au fost bine gestionate și investite în afaceri care aveau să o ducă pe culmile gloriei. Marea afacere a tinerei constă în câteva saloane de frumuseţe şi bronzat, cât și faimoasa piaţă din Liverpool, Heritage Market.

 

Acum Kate Stewart își permite să cheltuiască sume colosale pe ținute, bijuterii și chiar hoteluri de lux. Consideră că ținutele frumoase pe care le îmbracă și bijuteriile elegante pe care le poartă constituie o ”armură a sa. Dacă tânără la o vârstă mai fragedă abia reușea să strângă bani pentru întreținerea personală acum achiziționarea unui colier la suma de 240.000 de lire sterline i se pare un chilipir.

 

Originally posted 2015-11-15 14:49:29.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.