Dragoste de adolescenti – El are 31 si Ea are 91. O Relatie interzisa

Dragostea se spune ca nu are varste cel putin pe hartie sau in mintea noastra, insa cand intalnim cupluri unde diferenta de varsta este uriasa le privim cu repulsie,  ne face greata, credem ca este anormal. In general lumea gandeste in felul urmator legat de cuplurile unde difereta de varsta este foarte mare. Pentru cel tanar din relatie se gandeste ca este un vanator de bani, care se implica in astfel de relatii pentru a le manca banii. Pentru cel batran din realtie se gandeste ca este o curva sau pedofil care nu isi poate stapani dorintele sexuale. Gandire total gresita in 90% din cazuri si asta din cauza ca este mai usor si comod pentru noi sa punem etichete, decat sa incercam sa analizam, sa intelegem ce i-a astras sa fie impreuna, poate chiar se iubesc, doresc, etc. In unele cazuri se poate considera un Fetish pentru ambele parti. Daca nu stiti ce este fetish, cautati pe google sau wikipedia.
Citeste si:  Cum te poti vindeca de Cancer in doar 90 de zile
Dragostea nu are varste si chiar daca corpul arata de 100 de ani, asta nu inseamna ca mintea si spiritul sa aiba aceiasi varsta. Desi am 35 de ani, mintea si spiritul meu au ramas la varsta de 14-16 ani, cand totul este posibil si poti face absolut orice. O alta gandire gresita este ca persoanele batrane nu mai pot avea o viata sexuala activa si daca o au este total gresit. Am auzit de la multi ca parintii sau bunicii lor nu mai au viata sexuala, ca nu o mai fac pentru ca sunt prea batrani. Va asigur ca nu este asa si gandirea voastra este total gresita. O persoana batrana poate fi de 10 ori mai activa sexual decat o persoana de 18 ani. Varsta in acest caz nu are nici o legatura. Kyle Jones are 31 de ani si ii plac femeile foarte batrane. Nu a avut niciodata o relatie cu o femeie de varsta lui si mereu a cautat ca femeia care se intalneste sa fie cu cel putin 20 de ani mai mare care el
Citeste si:  ​Ce se întâmplă când ești supraponderal și anorexic
Femeia care are o relatie acum are varsta de 91 de ani si o chiama Marjorie McCool. Pe langa ea mai are alte relatii cu alte femei batrane si toate stiu una de alta. Uneori sunt lucruri care nici o femeie de 18-25 nu poate face ce poate face o femeie de peste 50+. Relatiile cu femei batrane sunt la cu totul alt nivel, sunt cu mai putine batai de cap si orice iti trece prin cap poti face, intelegerea si armonia este cu totul alta. Nu mai exista problemele care sunt intr-o relatie ‘Normala’ si cred ca asta e din cauza varstei. Eu nu am privit niciodata cu dispret astefel de relatii si nici nu o voi face, pentru ca nu e treaba mea sa judec. Daca cei doi sunt fericiti impreuna, atunci cine sunt eu sa spun ca nu ar trebui sa fie? Cum tu ai nevoi firesti asa are si o persoana batrana. Cum tu consideri ca in fiecare noaptea e normal sa faci dragoste cu partenerul tau, asa este normal si pentru o persoane de 100 de ani sa o faca cu partenerul lor.
Citeste si:  ​Caru' cu vedete: Loredana are interzis în America. N-a primit viza și nu poate merge la un festival din Las Vegas, unde era cap de afiș; Alina Vidican l-a uitat pe Cristi Borcea și plănuiește să facă un copil; Povestea fabuloasă a Vikăi Jigulina

Video cu cei doi puteti vedea aici.

Data viitoare cand vedeti un cuplu care sare din tipare, nu criticati ci apreciati ceea ce au. E posibil ca cei doi sa experimenteze si sa aiba parte de lucruri la care tu doar visezi.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

3 Responses to “Dragoste de adolescenti – El are 31 si Ea are 91. O Relatie interzisa”