​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri?

De obicei evit să răspund la două întrebări: 1. câte ore de condus am făcut înainte să-mi iau carnetul și 2. cu câți tipi m-am culcat. Când vine vorba de carnet, recunosc că nu mă mândresc cu faptul că învăț mai greu decât alții, iar când vine vorba de tipi, chiar am pierdut numărătoarea.

 

În primul rând, să fim sinceri, n-are niciun sens să faci o listă stupidă și penibilă. Să limitezi tipii cu care te-ai culcat la o listă de nume ar însemna să-i trădezi. Ar trebui să scriu pagini întregi cu mărimea fontului 42 ca să fac dreptate rolului pe care l-au jucat în viața mea. Și ce-aș putea spune despre cele câteva greșeli pe care aș prefera să le uit? Sau ce aș putea spune despre Alessandro? Era colegul de liceu al fratelui meu. Era o minune a naturii, cu ochi albaștri ca Mările Sudului. M-am sărutat cu el în Sicilia, când am mers cu el cu scuterul de-a lungul coastei. Imaginează-ți ce fericire pe capul meu la 15 ani. Poate că nu m-am culcat cu el, dar n-o să-l uit niciodată. În fine, să zicem că el nu se pune. Și chiar dacă am o vagă idee despre numărul de tipi cu care m-am culcat, îl scad întotdeauna când primesc întrebarea asta. Și de obicei schimb imediat subiectul.

​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri? 1

În orice caz, mi se pare o chestiune interesantă, pentru că nu sunt singura care se comportă așa. Conform IFOP (Institutul Francez al Opiniei Publice), femeile franțuzoaice declară, în medie, că s-au culcat cu 9,9 parteneri sexuali (13,1 pentru bărbați, 6,9 pentru femei). În funcție de clasa socială și de vârsta persoanelor interogate, rezultatele variază. Tinerii urbani ca tine dau un număr mult peste medie. Dar există un lucru care nu variază deloc: faptul că bărbații declară că au avut mai multe partenere sexuale decât femeile.

De ce? Pentru că toată lumea minte.

​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri? 2

„Această diferență s-ar explica prin faptul că femeile tind să scadă numărul de parteneri sexuali pe când bărbații tind să-l crească”, a spus François Kraus, expert sexual la IFOP. El știe totul despre sexualitatea francezilor, e jobul lui. De ce naiba mințim? Nu sunt expertă în sex și nu vreau să oblig femeile să-și scrie lista amanților în statusul de Facebook. Îmi place intimitatea, misterul, secretele. Dar nu înțeleg de ce ne temem. „Deși lucrurile se schimbă în toate clasele sociale, am rămas cu credința că un bărbat cu multe partenere sexuale e mai valoros decât o femeie cu mulți parteneri sexuali”, mi-a răspuns expertul de la IFOP.

Deci lupta Don Juan versus curvă e încă valabilă? Da.

Ba chiar mai rău decât înainte. Greșești orice ai face, Dacă nu te fuți cu nimeni, ești frigidă. Dacă te culci doar cu iubitul tău, ești plictisitoare și demodată. Dacă te fuți cu mai mulți, ești curvă. Mina, una dintre fetele cu care am vorbit, mi-a zis că se culcase doar cu opt tipi și că îi era rușine. „Am simțit nevoia să fiu hedonistă, să mă distrez, să mă simt liberă.” Émilie preferă să nu-i numere. Are niște ochi verzi minunați, ca ai lui Alessandro. Amestecă în ceai cu lingurița și râde: „Poți să scrii douăzeci, dar să știi că mint.” Refuză să-i numere. Îmi spune că se teme să nu fie judecată de prietenii ei. O cred, dar simt nevoia să insist. „Dacă-i număr, o să fie prea mulți. O să mă sperii. O să-ți pară stupid ce spun, dar pe vremuri îmi imaginam că o să-mi petrec restul vieții cu același bărbat. Și dacă o să realizez că m-am culcat cu patruzeci de tipi, chiar dacă m-am simțit bine în majoritatea cazurilor, o să mă întristez.” Și pe mine m-a întristat afirmația ei. De ce se simte vinovată? Ar trebui să-i spun că e greșită gândirea ei? Îmi imaginez că în capul lui Émilie e o fetiță păcălită cu vise despre prințul călare pe un cal alb și fetița asta e tristă.

Citeste si:  La 17 ani a abandonat școala iar acum este miliardară

Dar Louise, a treia fată cu care am vorbit, n-are nicio jenă să-mi spună cu câți tipi s-a culcat. „Peste douăzeci.” Are 27 de ani, părul lung și blond, și e foarte sexi. Când intră în cafeneaua unde ne întâlnim, toată lumea o măsoară din priviri, dar ea nici nu observă. După ce a fost cu același tip mai mulți ani, acum e singură și își face de cap. „Mi-am dat seama că prietenii mei nu suportă să audă o femeie povestind despre cât e de fericită și cât de mult se distrează cu mulți bărbați diferiți. Înainte le spuneam totul prietenilor mei, dar au început să-mi arunce remarci tăioase, de genul: „tu când o să-ți găsești un iubit?” sau „n-ar trebui să ai puțin grijă de reputația ta?”

​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri? 3

Îmi pare rău când aud că Louise trebuie să-și tempereze fericirea din cauza altora. Probabil se simte foarte singură uneori. Mă gândesc că prietenii sau prietenele ei sunt roși de invidie. Asta e drama cu sexul. Nu poți să-l scoți din context. Cum începi să vorbești despre viața ta sexuală, cei din jur încep să se gândească la a lor. La nesiguranțele lor, la dubiile lor. Când îți dau sfaturi, vorbesc doar despre ei. Știu asta pentru că și eu fac la fel. Toată viața avem conversații în care ne ascultăm unii pe alții fără să auzim ce are celălalt de zis. Toți căutăm aprobarea cuiva, dar persoana respectivă nu ne-o poate da pentru că e prinsă în propriile frici.

Așadar m-am întrebat dacă există vreun interlocutor neutru pe care s-ar putea baza femeile. Ginecologul lor? Émilie îmi spune că nu prea: „Când aveam 17 ani, ginecoloaga mea m-a întrebat câți parteneri sexuali am avut. I-am răspuns că patru. M-a disprețuit enorm. Am primit o lecție de viață: „Cum crezi că poți fi respectată când nici măcar tu nu te respecți?”

Citeste si:  M-am lăsat de fumat cu ciuperci halucinogene

Așa că am vorbit cu ginecoloaga mea. Are nume de floare, o față maternă, e rotunjoară ca o prăjitură: mi s-a părut de încredere. I-am zis:Știi că toate mințim în privința numărului de parteneri.” Mi-a zis că e păcat. „Persoanele care își încep viața sexuală devreme sau au mulți parteneri au mai mari șanse să contracteze virusul papilloma și le-am putea informa despre asta”, mi-a explicat cu tristețe în ochi. „Pacientele noastre ar trebui să ne poată spune orice fără să le fie teamă, a adăugat.

​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri? 4

M-a făcut să mă simt prost. Ruptă între dorința de a-i face plăcere și dorința de a contribui la lupta pentru dreptul la exprimare, i-am răspuns. I-am zis că e complicat, că mereu sunt ruptă între dorința de a fi liberă și de a fi totuși morală. „Eu nu judec pe nimeni, mi-a zis.

De-a lungul experienței mele, am învățat că orice persoană care începe o propoziție cu expresianu judec pe nimeni” va face exact contrariul. Speră doar să se curețe un pic de remarca nasoală pe care o s-o scoată pe gură, ca și cum ar adăuga un pic de anestezic înainte să te scuipe cu venin.Nu judec pe nimeni”, a continuat ea, „dar am văzut multe domnișorici ca tine. La 27, 28 de ani vor să petreacă și să fie libere, dar apoi sunt disperate că au Papilloma Virus la 35 de ani și se întreabă de ce nu s-au trezit mai devreme! Viața trece repede! ” Mi-am luat cardul de asigurat și am tulit-o pe ușă direct.

Înțelesesem de ce ne mințim ginecologii, dar tot mai aveam de rezolvat un mister. De ce ne mințim iubiții? Absolut toți iubiții.

N-am vrut să pierd timpul cu interviuri cu tipi macho pentru că nu ne pasă ce părere au ei. Dar au venit ei la mine. Antoine are 29 de ani și părul castaniu îi stă în toate direcțiile. E director de creație. L-am cunoscut la o petrecere unde beam toți vin rosé în phare de plastic. Cineva i-a spus despre reportajul la care lucram și s-a băgat în seamă. Mi-a zis că îi plac fetele care nu cedează ușor.Îmi place să știu că femeia îmi oferă un privilegiu, pentru că mă alege pe mine pentru sex – îmi dă mai multă valoare. Dacă îmi dau seama că e ușuratică și s-a culcat cu tot Parisul, mă simt stupid. Nu am o imagine mai bună dacă m-am culcat cu ea, pentru că își deschide picioarele în fața oricui. Nu sunt mândru de experiența cu ea, înțelegi ?”

Din păcate, există mulți tipi ca Antoine. De exemplu, Valentine, o brunetă frumoasă cu buze pline date cu ruj carmin, a cunoscut un astfel de tip. Era îndrăgostită de prietenul unui prieten. Într-o seară de joi, bea împreună cu prietenul respectiv și cu ținta. Toți vorbeau despre viața lor. În timpul conversației, Valentine a dezvăluit că nu e deloc o tipă timidă și ținta și-a pierdut imediat interesul pentru ea. Scuza lui:nu știa dacă e o tipă serioasă sau dacă doar îi place să sugă pula pe la petreceri. ” Foarte elegant. Ca și cum nu le-am putea face pe amândouă în același timp.

Bineînțeles că nu toți bărbații sunt așa. Și ei se confruntă cu propriile nesiguranțe, cu presiunea socială. Matilda sosește la întâlnire radioasă, cu o întârziere de jumătate de oră. E îndrăgostită și tocmai s-a mutat cu iubitul, așa că în viața ei e puțin haos momentan. Are un super pulover cu tigri. E veselă. Îi plac one-night-stand-urile, sexul și crede că acesta e singurul moment în care „nu putem trișa”. „Până și tipii care îți spun la început că le plac femeile libere și emancipate, că îi excită, până la urmă o să-ți reproșeze că ești așa, îmi spune cu regret.

​De ce mint fetele în legătură cu numărul de parteneri? 5

Ea și prietenul ei sunt foarte îndrăgostiți, dar subiectul tot revine în discuțiile lor. Vrea să știe cu câți tipi s-a culcat. Vrea un număr real, iar ea refuză să i-l dea.E convins că am păsărica distrusă de toți tipii cu care m-am culcat. Are ideea asta stupidă că femeilor li se lărgește păsărica dacă se culcă cu mulți tipi. (Nota redacției: E complet greșit.) Iubitul meu nu e un dobitoc, nu suportă că gândește așa, dar nu se poate abține .” Cred că e o idee tâmpită pe care o au mulți bărbați, că ești uzată după ce ai fost penetrată de mulți bărbați. Dar evident, pula lor nu pățește nimic, pot fute cu ea legiuni de femei.

Citeste si:  România anilor '90 de care ți-a fost dor în 2015

Alții se sperie de experiența sexuală a femeii cu care sunt pentru că se tem că n-o să-i poată oferi destulă plăcere.

Dar sunt și tipi care ne fac să sperăm într-o lume mai bună. De exemplu Benoit, care e barman și îmi spune că e destul de stresat când e prima oară cu o fată.Dacă nu mi se scoală? Dacă n-o satisfac? Îmi pun mereu întrebările astea. Dar mi-am dezvoltat o strategie prin care scap de stres. Am devenit profesionist în cunnilingus. Le întreb pe fete ce le place, insist, le rog să mă ghideze. După ce încep să se simtă bine, presiunea dispare. Când o văd că geme și se agită și strânge cearșaful, nu-mi mai pasă de nimic. Și dacă și-a tras-o cu un star porno cu o zi înainte, eu tot mă simt stăpânul lumii.

Iată un tip care a înțeles tot.

 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?