Oana Zavoranu pune la bataie 10.000 mii Ron

Dupa cum observati, psihopatul care din nicu de la fumusani acum este nicolae groza, ne ameninta de mama focului si va rog sa cititi cu atentie toate pozele care le atasez acestei postari in care ne povesteste in acelasi stil agramato-cretinoid, cum ca : 1. El este asigurat de politia din frumuseni ca nu trebuie sa se streseze, ca are tot sprijinul lor. 2. Ca este supravegheat 24/24 de politie , iar strada lui este impanzita de agenti. 3. Ne arata el noua, ca el este un artist si a salvat toata numerele si o sa ploua cu plangere penala, celor care l-am deranjat si ne-am permis sa il apostrofam, cand trebuia sa il lasam in pace, ca daca asta este parerea lui si anume ca iubitorii de animale trebuiesc bagati la puscarie, iar cainii omorati cu topoarele, ” Care e problema?, poate spune orice…” 4. Si cel mai important e ca dupa ce ne pune pe toti la punct, realizarea lui cea mai mare, este , ca Oana Oana Zavoranu , pe care a blocat-o, l-a facut cea mai celebra persoana din Romania, iar el v-a fi invitat la toate posturile Tv, iar „cariera lui de artist” o sa explodeze pur si simplu, de o sa ajunga sa nu mai aiba timp de cate concerte si spectacole o sa aibe, de cati bani o sa faca, si de cate invitatii Tv o sa aiba parte.

Citeste si:  Traian Băsescu agent KGB
  Sincer vorbind cu politia din Arad, va spun pe scurt ca cei de acolo nu cunosteau acest caz, nici al catelului meu, nici al bufeurilor acestui psihopat agramat, pe care cu placere l-as calca pe zi ce trece mai mult in picioare… Am sunat la politia din frumuseni, desi sunt in Berlin si am foarte multe treburi, dar timp de O ORA NU A RASPUNS NIMENI LA NR DE TEL DIRECT DE LA ACEA SECTIE DE POLITIE. Vreau inca sa cred ca faptul ca, analfabetul posteaza cu tupeu ca politia din frumuseni i-a spus sa nu isi faca probleme, e doar in creierii lui micegaiti, si ca nu este acest adevarul… Ca daca a ajuns politia sa faca dosare penale celor care salveaza vieti si sa apere sau sa linisteasca psihopatii sau criminalii, avem nevoie se o NOUA REVOLUTIE IN ROMANIA…   Daca am spus ca merg pana la capat ca sa aflu daca asta este nenorocitul care mi-a omorat aproape baiatul meu Tyson, sau este altul, eu nu ma opresc pana nu voi fi fata in fata cu el. Eu nu am instigat la violenta, eu chiar v-am rugat si va rog in continuare sa va abtineti, desi stiu sa va abtineti sa il calcati in picioare pe nenorocitul asta, tocmai pt ca anticipam ca azi, se va da victima si va spune ca ii este viata in pericol.
Citeste si:  Roman rapit in anglia
Va rog sa nu-l mai amenintati,pt ca el trebuie sa ramana un psihopat suspect,criminal sau complice la crima sau violenta ( pt ca postarea lui de ieri in care pactizeaza cu ceea ce a patit Tyson),il face direct complice, si nu trebuie sa il lasam sa se transforme in victima sau persoana vatamata. El trebuie dus de par la politie, dar nu cu violenta voastra si asa cum stiu ca trebuie legal sa il faca organele abilitate, iar eu in continuare pun 10.000 mii Ron , bani jos cash pe capul Criminalului Copilului meu Tyson, indiferent cine este asta. Cand il voi avea in fata, am sa stiu eu cum sa procedez, logic ca legal, pentru ca acesti escroci sunt foarte priceputi in a se transforma din criminali in victime. Oana Zavoranu pune la bataie 10.000 mii Ron 1Oana Zavoranu pune la bataie 10.000 mii Ron 2   Sursa: Oana Zavaronau Facebook page.

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România
  8. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’