Oamenii și-au îngropat copiii sub amenințări politice!

Dezvăluiri cu adevărat șocante au fost făcute în cadrul emisiunii WowBiz în legătură cu numărul decedaților din clubul Colectiv. O angajată dintr-un spital din București  a apărut în emisiune și sub anonimat, femeia a susținut că numărul decedaților este mult mai mare decât cel care a fost făcut public prima dată.   Potrivit wowbiz[.]ro, numărul persoanelor decedate din club a fost de 63 și nu 32 cât s-a speculat în primele minute. Femeia susține că ambulanța a ajuns la circa 20-25 de minute după ce incendiul a avut loc, iar Raed Arafat, cel care a coordonat ambulanțele a fost preocupat ca acestea să fie aranjate  frumos în linie ca să arate bine în fața camerelor de filmat. După intervenția cadrelor medicale, în club au intrat procurorii, iar apoi au venit cei de la Institutul de Medicină Legală care au ajutat la transportarea persoanelor decedate. Atunci a fost momentul în care s-a cărat diferența decedaților de la 32 până la 63. Strigător la cer "Acolo au fost 63 de morti! Mai mult decât atât, femeia susține că oamenii și-au îngropat copiii în secret și au fost  amenințați de diferite forțe politice să tacă sau vor avea probleme. Femeia acuză și faptul că resuscitarea victimelor nu a fost făcută cum trebuie, motiv pentru care s-au produs nenumărate greșeli care au afectat starea de sănătate a tinerilor.
Citeste si:  Radu Soviani acuză jocurile politice ale BNR: Ținta de inflație, mai degrabă nimerită din întâmplare EXCLUSIV
  Nici cadrele medicale nu au scăpat de amenințările politice, aceștia au fost avertizați că vor fi dați afară dacă vor da declarații și vor dezvălui adevăratul număr al victimelor. Declarațiile oferite în presă de Doina cum s-a prezentat angajata spitalului au fost dezmințite de către Ministrul Secretar de Stat, Raed Arafat care susține că tot ce a povestit această doamnă este o aberație. Ba mai mult decât atât, Raed Arafat susține că toate informațiile date presei sunt adevărate, nu s-a ascuns numărul real al persoanelor decedate și nici dacă ar fi vrut nu se putea din cauza persoanelor din jur care filmau tot.   Din nefericire numărul decedaților din clubul Colevtiv este în creștere până în momentul de față decedând 45 de persoane.
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Vrei sa faci Karaoke cu marile vedete? Afla aici cum poti deveni si tu vedeta
  8. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator