Investigatii

Oamenii și-au îngropat copiii sub amenințări politice!


Dezvăluiri cu adevărat șocante au fost făcute în cadrul emisiunii WowBiz în legătură cu numărul decedaților din clubul Colectiv. O angajată dintr-un spital din București  a apărut în emisiune și sub anonimat, femeia a susținut că numărul decedaților este mult mai mare decât cel care a fost făcut public prima dată.

 

Potrivit wowbiz[.]ro, numărul persoanelor decedate din club a fost de 63 și nu 32 cât s-a speculat în primele minute. Femeia susține că ambulanța a ajuns la circa 20-25 de minute după ce incendiul a avut loc, iar Raed Arafat, cel care a coordonat ambulanțele a fost preocupat ca acestea să fie aranjate  frumos în linie ca să arate bine în fața camerelor de filmat. După intervenția cadrelor medicale, în club au intrat procurorii, iar apoi au venit cei de la Institutul de Medicină Legală care au ajutat la transportarea persoanelor decedate. Atunci a fost momentul în care s-a cărat diferența decedaților de la 32 până la 63.

Strigător la cer "Acolo au fost 63 de morti!

Mai mult decât atât, femeia susține că oamenii și-au îngropat copiii în secret și au fost  amenințați de diferite forțe politice să tacă sau vor avea probleme. Femeia acuză și faptul că resuscitarea victimelor nu a fost făcută cum trebuie, motiv pentru care s-au produs nenumărate greșeli care au afectat starea de sănătate a tinerilor.

 

Nici cadrele medicale nu au scăpat de amenințările politice, aceștia au fost avertizați că vor fi dați afară dacă vor da declarații și vor dezvălui adevăratul număr al victimelor.

Declarațiile oferite în presă de Doina cum s-a prezentat angajata spitalului au fost dezmințite de către Ministrul Secretar de Stat, Raed Arafat care susține că tot ce a povestit această doamnă este o aberație. Ba mai mult decât atât, Raed Arafat susține că toate informațiile date presei sunt adevărate, nu s-a ascuns numărul real al persoanelor decedate și nici dacă ar fi vrut nu se putea din cauza persoanelor din jur care filmau tot.

 

Din nefericire numărul decedaților din clubul Colevtiv este în creștere până în momentul de față decedând 45 de persoane.

 

Originally posted 2015-11-09 04:59:24.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.