Lovitura de Stat. Ziua cea mai grea pentru România.

Lovitura de Stat. Ziua cea mai grea pentru România. Vârful Maidanului. Îmbătați de promisiunile Neomarxismului, lipsiți de experiența democratică, manipulați până în fibră de Statul Paralel, oamenii se suie în autocare și vin la București.

Prostia Socială duce la Anarhie.

Cine plătește autocarele, cine le dă bani de mâncare, cine plătește fluturașii, există foi de parcurs, se decontează cursele, se plătesc taxe. Nu-i interesează pentru că ei nu respectă nici o lege, dar vor instaurarea legii. Scriu de un an de zile că aici se va ajunge. Prostia socială devine atât de puternică, încât ia locul rațiunii. Ce vor? Ei Nu știu: funcție de frustrările fiecăruia de acasă: să cadă guvernul care nu a fost instalat, să fie mai bine ca să nu fie rău, ceva cu legile justiției despre care habar nu au, dar cică n-ar fi bune, le-a spus lor Koveși, Macovei și Cioloș; Ciuma Roșie, Chichirău, Orbán, au învățat câteva cuvinte.
Citeste si:  BOMBĂ în POLITICĂ. Un MINISTRU este acuzat de ABUZ SEXUAL. Breaking News

Aceasta este Anarhia provocată de unii? Cine sunt cei care au provocat-o?

Mă uit la câteva județe din sudul țării: Mulți ofițeri acoperiți sunt organizatori, chiar ei plătesc autocarele, alături de turnători și alți atârnători ai serviciilor. PNL, în alt județ, se ocupă, din spate, el de autocare și, fiind județul mai mic, norma la PNL este de 100 de membri PNL. In alt județ, oameni din conducerea PMP dau telefoane la greu și invită pe toți la miting, pentru că au 400 de locuri în autocare. Alții au zis că vin ei cu mașinile. USR-ul e pe față, ceilalți la umbra fătucii de la „corupția ucide” Cei care sunt în spate, organizatorii reali, sunt neomarxiștii lui Soroș cuplați cu șefii Statului Paralel, care au acces la informații.

Din fiecare județ pleacă și grupuri de provocatori, bine dotați cu logistică.

Telefoanele la Ministerul de interne urlă de câteva zile despre pericolul iminent al provocărilor, inclusiv armate. In serviciile Secrete, mulți ofițeri ai Statului Paralel fac joc dublu, pentru a instaura haosul și anarhia. Serviciile Secrete Străine, simțind prada, și-au trimis și ele oamenii în piață, la provocare.
Citeste si:  Ce i-au spus americanii în anii `90 lui Ion Iliescu. Confesiunile lui Isărescu despre modul în care SUA face politică externă - NewMoney
Bucureștiul va deveni astă seară câmpul Maidanului. Soroș și Statul Paralel și-au atins obiectivul: Au inițiat o Lovitură de Stat pentru preluarea Puterii Totale în Rmânia. Acesta va fi ultimul miting, pentru că, în urma Violențelor din seara aceasta, România va fi zguduită. Părinții își vor plânge copiii și nu vor înțelege ce s-a întâmplat. Sunt la fel de vinovați în prostia lor ca și copiii. In ceea ce mă privește, după treizeci de ani de politică, de analiză politică, dar având și acces la multe informații, de când am scris acum un an ” Spirala Urii”, am spus că aici se va ajunge. Pe 02 Ianuarie am scris și am vorbit despre Violențe și Coridor. Mi-am făcut datoria de cetățean și politician, cu toate că am fost atacat, persiflat, urmărit, amenințat, jignit în fel și chip. România va fi în această seară ținta unei Lovituri de Stat a Neomarxiștilor și a Statului Paralel.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: