Investigatii

Lista site-uri care manipuleaza populatia in Romania


De la inceputul anului trecut au inceput sa apara ca ciupercile dupa ploaie mai multe site-uri de stiri sustinute din umbra de grupuri de interese pentru a inducea populatia in eroare si in special Diaspora.

In aceasta lista care am gasit-o online si doar voi puteti confirma daca este valida sau nu, nu sunt incluse marile site-uri de stiri care manipuleaza populatia cel mai mult.

 

Conform unor surse, unii blogeri primesc intre 500 si 2500 euro de la diverse persoane sau grupuri de interese pentru a promova un anume subiect, a posta si promova stiri de senzatie care sa duca populatia in eroare sa sa-i distraga atentia de la evenimente importante.

Lista contine doar o parte din site-uri si dupa cum majoritatea sunt sustinute de firme, nume grele din unele partide. Unele site-uri desi par a fi detinute de persoane diferite, in realitate sunt detinute de aceiasi persona sau firma.

 

Lista site-uri care manipuleaza populatia in Romania 1Lista site-uri care manipuleaza populatia in Romania 2

Lista o gasiti aici: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TAzOI44pH5f7YGAB-p5vSrzJf5rWCEHQgm2C6tZqsH8/edit#gid=0

Daca aveti cunostinte de site-uri care incearca manipularea romanilor va rog sa postati mai jos la sectiunea comentarii.

 

Lista site-uri care manipuleaza populatia in Romania 3

Originally posted 2015-11-17 00:53:13.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.