Cum poti detecta conturi twitter ISIS si raporta pentru a fi inchise

Cei de la  Anonymous au postat un tutorial online cum pot fi detectate conturile gruparii teroriste ISIS si apoi raportate catre twitter pentru a fi inchise. Oricine care are acces la internet si are la dispozitie cateva minute poate ajuta la detectarea acestor conturi. Pentru a evita detectarea membri gruparii teroriste ISIS isi schimba userul twitter regulat, dar id-ul unic la cont se mentine, indiferent de cate ori iti schimbi userul. ISIS twitter    

  1. Intra pe twitter si alege un user care crezi ca este suspect
  2. Copy userul de pe twitter.  Forma twiiter user: twitter.com/user
  3. Accesati acest site http://gettwitterid.com/ si Paste userul de pe twitter
  4. Accesati acest url iar la final adaugati id-ul unic twitter
    https://twitter.com/intent/user?user_id=622937240
  5. Postati pe contul vostru de twitter url la cont sub forma de mai sus si folosid urmatoarele hashtag:  #OpIsis #OpIceISIS #IceISIS sau puteti face raport direct la twitter.
    De ce este nevoie de url de forma https://twitter.com/intent/user?user_id=622937240 ?
Citeste si:  Suspendarea din funcţie a Presedintelui Romaniei
Pentru ca url normal https://twitter.com/DailyRomania poate foarte usor ascuns prin simpla schimbare a userului, iar Anonymous sau twiiter nu ii poate indentifica pentru a sterge contul. Daca aveti o lista mai mare de conturi ISIS este recomandat sa o postati http://pastebin.com si apoi puneti link pe twitter. O metoda usoara sa gasiti conturi twitter apartinand ISIS este sa urmati  hashtag de genul #IslamicState sau relevante cu acesta.   Cei de aici fac o treaba foarte buna.    
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

One Response to “Cum poti detecta conturi twitter ISIS si raporta pentru a fi inchise”