Au fost unii care nu pricep ce-i cu „Coridorul”

Așa după cum m-am așteptat, postarea precedentă a născut controverse. Foarte mulți nu au înțeles rolul postării. O să încerc să-l explic eu: Au fost unii care nu pricep ce-i cu „Coridorul” Nu eu am dat această denumire, ci cei care au imaginat-o, pentru că eu știu cine au fost cei care au făcut înțelegerea, dar folosind cuvântul am spus deja mult prea mult, termenul de „Coridor” având și Conotații politice, dar și și economice. Dar să revenim: Întregul Plan are un punct forte care este în același timp o slăbiciune: ” Violențele” din timpul protestelor de stradă, din a doua parte a lunii Ianuarie și din luna Februarie. Dacă violențele nu se vor întâmpla, fapt extrem de puțin probabil, sau nu vor fi exacerbate și nu se vor extinde, întregul plan se poate nărui, pentru că violențele trebuie să ducă la anarhie și la căderea guvernului, după care la haos, premisa pentru cereri de autonomie și secesioniste. Violențele se vor manifesta prin atacarea Guvernului, a Parlamentului, prin încăierări, crearea de panică, provocări și incendieri. Ele vor începe cu provocări create de unii dintre manifestanți, urmând să se generalizeze.
Citeste si:  Tőkés, autorităţilor din România: După preluarea preşedinţiei Consiliului UE, renunţaţi la politica antimaghiară
Am urmărit cu atenție declarațiile Haștagienilor după întâlnirea cu Tudose; ei au spus așa: ” Nu ne-am înțeles, Protestele vor continua” Haștagienii sunt și ei o parte a Planului; Lăsând la o parte ridicolul în care s-a plasat Tudose, întâlnindu-se cu unii care organizează mitinguri spontane(?) PM Tudose are argumentul de a le cere să-și asume manifestațiile; din spusele lor a reieșit că dacă se înțelegeau cu Tudose, protestele se opreau; ei organizează deci aceste proteste. Sunt în jur de cincizeci de ONG-URI care au fost reprezentate de vreo șapte bazbuduci. Dacă Premierul României vrea să arate că ține la această țară, trebuie să ceară ONG-urilor cu care s-a întâlnit să-și asume mitingurile, cel puțin pe cele din Ianuarie și Februarie. Asumarea mitingurilor înseamnă că cei care sunt organizatori pot evita, cu ajutorul organelor de ordine, provocările. Dacă ei nu vor să și le asume, înseamnă că ei sunt cei care vor declanșa violențele. Trebuie să înțelegem ceva: Maidanul Românesc, ca și maidanul Ucrainean, se va baza pe escaladarea Violențelor. Dacă vom reuși să dejucăm exacerbarea sau chiar apariția Violențelor, șansele formării Coridorului se diminuează, cel puțin pentru 2018. Tudose,alături de Primarul General al Capitalei, pot să le ceară Haștagienilor să-și asume protestele pe care oricum au recunoscut că le organizează.
Citeste si:  Secretar de stat american: Rusia se amestecă în politica Balcanilor

Ce pot face cetățenii care participă la proteste?

Trebuie spus că Haștagienii manipulează mulți cetățeni care, prin poziția Anti-PSD și prin dorința lor de a „lupta” împotriva corupției, se alătură Haștagienilor. Ei nu pot face decât un singur lucru: atunci când vor apărea violențele să se delimiteze de manifestanți; Mai mult, unul dintre elementele prin care se dorește a fi provocate violențele este „Panica”. Forțele de ordine știu bine acest scenariu, motiv pentru care eu nu-l descriu, și din motiv că nu vreau să dau idei provocatorilor. O mulțime care intră în panică, se calcă în picioare; cetățenii trebuie să nu vină cu copii la Manifestații, dacă se gândesc cât de cât la viața copiilor lor. Panica o pot crea și o mână de provocatori, mai precis cam trei sau mai mulți. Am asistat odată în 1989 la așa ceva Singura modalitate prin care putem zădărnici planul apariției „Coridorului”, este să nu permitem exacerbarea violențelor și să le diminuăm efectele, în sensul limitării victimelor omenești, un alt punct al Planului. Cine crede că serviciile secrete și Jandarmeria pot stopa apariția violențelor, habar nu are, nu a participat niciodată sau nu a văzut o mulțime scăpată de sub control. Violențele din București trebuie să creeze o stare de spirit care să genereze alte Manifestații in țară, culminând cu Manifestații secesioniste.
Citeste si:  Klaus Iohannis si Vladimir Putin – Planul secret pregatit pentru Romania

De unde această ușurință de manipulare?

Din două motive: PSD-ul face, de când a preluat guvernarea, greșeală după greșeală. Nu are sens să facem un inventar pentru că nu ne-ar ajunge o pagină. Sentimentele Anti-PSD ale electoratului de dreapta sunt canalizate în manifestări de stradă; mai mult, Iohannis-Voiajorul și opoziția, incapabile să demonstreze și să combată Politic erorile PSD, a coborât și ea în stradă. Miza declarată? Lupta Anticorupție și Legile Justiției: adică Iohannis, Blaga, Orbán și mulți alți „Penali”, cum ar spune Iohannis, combat corupția, iar unii chiar cred. Revin la zicerile unui mare politolog, care spunea că Democrația este legată în mod indisolubil de cultura politică a electoratului și de pregătirea politică a politicienilor: la noi ambele lipsesc cu desăvârșire.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice