A fost gasit Vinovatul si Motivul pentru Atacul din Paris

Nu a trecut mult timp de la atacurile din Paris si cum era de asteptat autorul acestora a fost indentificate cat si motivul. Nume mari din agentiile de informatii si securitate din intreaga lumea au gasit vinovatul in persoana lui Edward Snowden cel care a fugit de la NSA si a divulgat metodele acestora de spionare a intregii planete.   Dupa plecarea lui Edward Snowden de la NSA toate firmele mari din intreaga lume au lansat end-to-end encryption pentru a proteja utilizatorii de sistemele de spionare a NSA si algete agentii de spionaj. Acum cateva zile directorul FBI a declarat in fata congresului American ca vina pentru atentatele din Paris si cele care vor urma sunt din vina lui Edward Snowden, care nu trebuie sa faca public metodele NSA si forta marile firme sa implementeze end-to-end encryption.   Fostul director CIA James Woolsey a facut o declaratie si mai acida :

should be hanged by his neck until he is dead,”has blamed NSA whistleblower Edward Snowden for revealing the agency’s efforts to break encryption and for teaching terrorists how to avoid being caught.  
Imediat dupa aceasta declaratie jurnalistul Glenn Greenwald, cel care a lucrat cu Edward Snowden in expunerea metodelor NSA a declarat:
I was a bit surprised just by how quickly and blatantly – how shamelessly – some of them jumped to exploit the emotions prompted by the carnage in France to blame Snowden: doing so literally as the bodies still lay on the streets of Paris.  
Marile agentii de securitate care il acuza si fac vinovat pe Edward Snowden de atacurile din Paris, uita ca acestea nu au putut impiedica atacuri mult mai grave, care au avut loc inainte ca Edward Snowden sa faca totul public.
Citeste si:  RĂZBOI TOTAL în politică! Vâlcov face ACUZAȚII GRAVE: „Cioloș, OMUL LUI SOROS! Să mă dea în judecată”
Cateva atacuri care au avut loc inainte:
 • The Bali bombing in 2002
 • The Madrid train bombing in 2004
 • The 7/7 London attacks in 2005
 • The series of attacks in Mumbai in 2008
 • The Boston Marathon bombing in 2013 that took place in the intense security at the leading annual event in a major American city

Ce se urmareste?

Agentii precum NSA se folosesc de atacuri precum cele din Paris pentru a forta guvenele lumii sa adopte legi care sa le permita accesul la orice informatie online si offline si lumea sa accepte totul in numele securitatii. Facebook, Apple, Microsoft si Vodafone au fost acuzate ca ofera acces direct la feed-ul de informatii, iar unele din ele au recunoscut public acest lucru. Guvernul Francez impreuna cu cel American si Englez au sugerat renuntarea la Encryption si instalarea de  Backdoor pe orice device electronic sau sistem online.  In ultimul an multe firme mari ( leveno, asus, hp ) au fost acuzate ca vand laptop, telefoane, tablete care vin din fabrica cu spyware si care permite celor care l-au instalat sa aiba acces la tot ce faci tu, plus sa stie locatia ta si orice le mai trece prin minte.  Acest tip de spyware este unul hardware si nu software, lucru care il face imposibil de sters, dezinstalat. Singura solutie este sa aruncati produsul la gunoi.
Citeste si:  S-ar putea declanşa un război dacă Germania ar închide frontiera cu Austria
 

Cine profita?

  Pe langa agentiile de spionaj/securitate cel mai mult profita firmele care produc armament. Dupa ce Franta a declara razboi ISIS, pretul actiunilor la firmele de armament din USA, Franta, Germania au crescut foarte mult si doar prin aceasta miscare firmele respective au castigat miliarde de dolari in cateva zile, fara sa faca nimic.  
Evolutie actiuni USA

Evolutie actiuni USA

Evolutie actiuni firma Franta

Evolutie actiuni firma Franta

 

Ce va urma?

 
 1. In primul rand tot mai mult razboi pe toate fronturile.
 2. Teroare si mai multa avand ca scop final sa nu te simti in singuranta oriunde ar fi. Dupa cum vedeti in ultimile zile apar tot mai multe alarme false de bombe, se evacueaza persoane din propriile case, stadioane si totul este pentru a semana cat mai multa teroare. In acest fel, guvernul si agentiile implicate vor avea sustinerea populatiei sa implementeze orice directiva/lege vor, in numele siguranteti.
 3. Destabilizarea europei. Euro a cazut foart mult in fata la dolar si lira sterlina in ultimele zile.
  "Evolutie

  GBP in ultimele 7 zile” class /> Evolutie Euro > GBP in ultimele 7 zile

  "Evolutie

  GBP in ultimele 12 luni” class /> Evolutie Euro > GBP in ultimele 12 luni

  "Evolutie

  Dollar in ultimile 7 zile” class /> Evolutie Euro > Dollar in ultimile 7 zile

  "Evolutie

  Dollar in ultimile 12 luni” class /> Evolutie Euro > Dollar in ultimile 12 luni

  Cred ca aceste grafice vorbesc de la sine si nu mai este nevoie de explicatii.
 4. Islamophobia, Xenophobia, and Anti-Immigrant Sentiment
 5. Pierdere drepturilor si a libertatii in numele securitatii.
Citeste si:  RĂZBOI pe SCENA POLITICĂ. TĂRICEANU primește lovitura de la VÂRFUL EUROPEI. „Partidul este o pubelă”
  Dumnezeu sa ne ajute.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

2 Responses to “A fost gasit Vinovatul si Motivul pentru Atacul din Paris”