Laura Bretan la America’s Got Talent

Laura Bretan, eleva de 13 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la „Românii au talent”, face acum furori și în SUA, la „America’s Got Talent”. Tânăra a fost trimisă direct în semifinalele prestigiosului concurs cu ajutorul butonului auriu, în urma unei interpretări de excepție. 
Marți seară, Laura Bretan a încântat pe toți cei care au văzut-o pe scenă la „America’s Got Talent„. Momentul său a fost atât de emoționant, încât la final a izbucnit în lacrimi, în aplauzele publicului.   „Nu am auzit niciodată așa ceva în toți acești ani de când fac acest show. E incredibil, a fost un moment special”, i-a spus Simon Cowell.
Însă ceea ce a urmat a fost marea surpriză pentru Laura Bretan. Jurata Mel B a apăsat butonul auriu și a trimis-o pe Laura direct în semifinale. „Mi s-a ridicat părul pe mine și ai doar 13 ani. Cred că show-ul o să-ți schimbe viața, iar eu o să-ți schimb viața chiar acum„, i-a spus Laurei.
Citeste si:  Typist: An Excellent, Free App to Learn Touch Typing on Mac
Prestația Laurei la „America’s Got Talent” a fost postată ulterior și pe pagina de Facebook a show-ului, însoțită de mesajul: „Nu o să uitați niciodată vocea Laurei Bretan„. Laura Bretan este de origine română, însă s-a născut in Statele Unite ale Americii și locuiește în Chicago. Cântă de la patru ani, îndrumată de profesorul de muzică român, stabilit în Chicago, Cristian Dumetrana. Este cântăreață de operă, dar interpretează în spectacole și alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz.  
   
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis