General

Turistă aflată în vacanţă pentru a celebra un an de la nuntă, împuşcată mortal în Mexic

Tatiana Mirutenko

O americancă, în vârstă de 27 de ani, aflată în vacanţă în Mexic alături de soţul său pentru a celebra un an de la nuntă a fost împuşcată mortal în oraşul Ciudad de Mexico.

Tatiana Mirutenko, în vârstă de 27 de ani, părăsea sâmbătă un restaurant dintr-un cartier de lux al capitalei, alături de soţul şi prietenii săi, atunci când a fost împuşcată şi ucisă de doi bărbaţi aflaţi pe o motocicletă.

Potrivit autorităților mexicane, glonţul era destinat unui bodyguard aflat în apropiere. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a supravieţuit atacului.

Turistă aflată în vacanţă pentru a celebra un an de la nuntă, împuşcată mortal în Mexic 1

CNN notează că Tatiana Mirutenko şi soţul ei, James Hoover, se aflau într-un restaurant care servea tacos alături de doi prieteni, în cartierul Lomas de Chapultepec, atunci când bărbaţii au deschis focul.

Trupul tinerei, care lucra ca analist la compania farmaceutică Nektar Therapeutics, va fi repatriat în SUA.

Incidentul are loc în contextul în care, în luna martie, Departamentul de Stat a emis o avertizare care le solicita americanilor care vizitează Mexicul să dea dovadă de o precauţie sporită în contextul numeroaselor răpiri, jafuri şi crime care au loc în această ţară.Tatiana Mirutenko

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer


Tatiana Mirutenko

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Originally posted 2018-07-11 11:17:02.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.