Tăriceanu, despre relația cu Dragnea: ”Citesc în ziar şi mă minunez în fiecare zi”


Inquam Photos / Octav Ganea

Calin Popescu Tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, liderul ALDE, a declarat că relaţia sa cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este una „foarte bună”.

„Relaţia cu Liviu Dragnea e foarte bună. Eu văd, citesc în ziar şi mă minunez în fiecare zi, tot felul de enormităţi. Vorbim la telefon de mai multe ori pe zi, ne-am văzut astăzi, ne-au urmărit ziariştii, n-am vrut să se ştie că avem o întâlnire, nu se poate nimic, la Parlament, în România nu se poate…„, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu luni seara, la TVR 1.

Întrebat despre relaţia la zi cu preşedintele Klaus Iohannis a răspuns sec: „Instituţională”.

Fiind chestionat dacă relaţia cu şeful statului este una „instituţional bună” sau „instituţional proastă”, Tăriceanu a spus: „Nu are cum să fie nici proastă, nici bună, este pur instituţională”.

„Când sunt chestiuni care privesc instituţiile noastre, le rezolvăm şi…„, a completat Tăriceanu.

Liderul ALDE a spus, de asemenea, că relaţia cu premierul Viorica Dăncilă este una „bună”. „Iar eu vreau să vă spun ceva, o susţin, încerc să-i împărtăşesc, când simt că e nevoie, din experienţa mea. Şi mie mi se pare că este pe nedrept sancţionată, aşa, şi urmărită pas cu pas. Mi se pare un demers care nu are nimic de-a face cu jurnalismul din partea unora din confraţii dumneavoastră”, a afirmat Tăriceanu.

Citeste si:  Cine sunt românii care ar putea călători în SUA fără vize. Solicitarea ministrului Finanțelor către ambasadorul american

El s-a referit şi la relaţia cu PNL şi Ludovic Orban, întrebat în acest sens.

„Cu unii dintre colegii din PNL discut, discutăm normal. Le împărtăşesc îngrijorările, nemulţumirile. Unul dintre colegii mei, într-o zi, mi-a spus: să ştii că mai mare noroc decât să-l avem pe Orban la PNL nu se poate. Noroc pentru noi, da, pentru că, cei care au convingeri liberale o să plece încet-încet de la PNL. Nu mă refer numai la membri, mă refer la simpatizanţi, o să vină alături de noi. Nu vreau nimic altceva pentru ALDE decât să dovedească cât mai multor români că este singurul partid liberal din România”, a mai spus Tăriceanu. 

Calin Popescu Tariceanu Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  3. Home page
  4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  5. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  8. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!