Sute de joburi pentru români în Olanda. Ce salarii oferă angajatorii pentru bucătari, ingineri și agricultori


Sute de joburi pentru români în Olanda. Ce salarii oferă angajatorii pentru bucătari, ingineri și agricultori 1

Angajatorii din Olanda pun la dispoziția românilor peste 400 de joburi, în mai multe domenii, iar salariile pot ajunge până la 1.990 euro brut.

Potrivit Agenţeia Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, cei interesați de un job în Olanda au la dispoziție 110 posturi pentru bucătari, 100 pentru lucrători în seră, 30 pentru lucrători ȋn bucătărie și tot 30 pentru lucrători la banda de producție.

De asemenea, firmele olandeze mai angajează 30 de muncitori necalificati prelucrare și ambalare carne de pasăre, 30 de operatori stivuitor, 30 de muncitori producție de hrană pentru câini și pisici, 10 lăcătuși confecții metalice, 10 culegători de floarea-soarelui, 10 creatori de buchete de flori și 10 culegători de căpșune și alte fructe.

Angajatorii olandezi mai au nevoie de câte cinci ingineri mecanici, ingineri constructori, sudori și culegători și sortatori de flori. Contractele de muncă sunt pe o perioadă determinată, de 3 până la 12 luni.

Citeste si:  Poliţia britanică a găsit o sticluţă cu Noviciok la locuinţa uneia dintre victime

Salariul oferit este de 1.996 euro brut/lună pentru posturile de ajutor bucătar, 1.456 – 1.510 euro brut/lună pentru posturile de lucrător ȋn seră și 950 euro brut/săptămână pentru posturile de inginer mecanic, inginer constructor, lăcătuș confecții metalice și sudor.

De asemenea, angajatorii plătesc 10,42 euro brut/oră pentru posturile de muncitor producție de hrană pentru câini și pisici, 10,29 euro brut/oră pentru posturile de lucrător ȋn bucătărie și operator stivuitor, 9,64 – 10,12 euro brut/oră pentru posturile de manipulant marfă ȋn depozit și muncitor necalificat prelucrare și ambalare carne de pasăre, 9, 60 euro brut/oră pentru posturile de lucrător la banda de producție, 9,59 – 10,76 euro brut/oră pentru posturile de culegător căpșune/alte fructe, culegător floarea-soarelui și culegător și sortator flori, 9,22 euro brut/oră pentru posturile de creator buchete de flori și 9,20 euro brut/oră pentru postul de muncitor la prelucrarea peștelui.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experiență și/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de limbă engleză sau germană.

Persoanele interesate, care corespund condițiilor ofertelor de muncă, pot aplica direct prin accesarea acestora pe site-ul EURES național www.eures.anofm.ro.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Cine sunt vedetele care participă în show-ul „Scena misterelor“, prezentat de Dan Negru şi Romică Ţociu FOTO
  6. Celebrul dealer de droguri al vedetelor, capturat după o operațiune-fulger a ”mascaților”!
  7. Inregistrarea cu procurorul Dragomir INCA PROCUROR la Parchetul Tribunalului Constanta
  8. Salonta, scena unei „comedii amare” despre politică