Referendumul e profund politic. Să nu ne ascundem… (VIDEO)

Loading...

Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie, a declarat, pentru B1 TV, că nu există nicio alianță politică încheiată între Coaliție și partidele politice. Totuși, acesta admite că au fost încheiate trei protocoale între CpF și partide, înainte de alegerile parlamentare din 2016. Gheorghiu a mai afirmat că încă de pe atunci partidele i-au transmis că susțin referendumul privind familia tradițională.

Declarațiile au fost făcute după ce Oana Băluță, profesor în cadrul Universității din București, a demontat afirmația susținătorilor referendumului, potrivit căreia acest referendum nu este unul politic. Băluță a insistat că demersul reprezintă o mișcare politică: ”Demersul este profund politic. Există o alianță încheiat de Coaliția pentru Familie cu PNL, cu PSD, cu ALDE. E o alianță încheiată în 2016, înainte de alegerile parlamentare. Să nu ne ascundem! E influență politică, e o mișcare politică!”.

Băluță a mai atras atenția că acest referendum nu rezolvă probleme extrem de grave cu care se confruntă cetățenii și familia în România. (Detalii AICI)

”Nu există nicio alianță politică. Există trei documente semnate, care sunt protocoale. Au fost semnate în octombrie-noiembrie 2016, care a fost primul moment în care Coaliția pentru Familie a propus ținerea referendumului odată cu alegerile parlamentare. Toți actorii politici, după un oarecare timp de gândire, au spus că nu acceptă, dar au promis că votează legea, că sprijină inițiativa și o vor vota în Parlament. Protocolul asta face: pune pe hârtie această promisiune a partidelor către cele 3 milioane de semnatari”, a replicat Mihai Gheorghiu, președintele Coaliției pentru Familie. 

Citeste si:  Surpriză uriașă pentru un român care a venit din Italia la volanul unei mașini de 25.000 de euro

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Source link قالب وردپرس
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis