General

Părinți, acuzați că s-au rugat pentru bebelușul lor, în loc să-l ducă la spital. Ce s-a întâmplat cu copilul

Politie

parinti acuzati

Părinții unui bebeluș care a murit la câteva ore după naștere au fost puși sub acuzare pentru că s-au rugat și l-au dat cu mir în loc să-l transporte la spital pentru îngrijiri medicale.

Sarah și Travis Mitchell, membri ai unui cult creștin numit “Adepții lui Hristos” din SUA au decis că vor aduce pe lume cele două fetițe în locuința unei rude. Trei moașe, rmai multe rude și membrii ai bisericii le-au fost alături, însă, în urma unei complicații, una dintre gemene a murit.

În timpul nașterii celei de-a doua fetițe, martorii au solicitat ajutorul echipajelor medicale, având în vedere că bebelușul avea amri probleme respiratorii. Părinții au refuzat să o transporte la spital și au început să se roage și să-I dea cu mir pe frunte, în speranța că așa va fi salvată, scrie NYPost.

Din păcate, fetița a murit la câteva ore după naștere. Unul dintre membrii cultului a anunțat autoritățile, solicitând ajutor medical pentru cel de-al doilea bebeluș.

În urma acestui incident, cei doi părinți au fost acuzați de crimă și de rele tratamente applicate minorilor, în acest moment aflându-se în custodia poliției, urmând ca o instanță să decidă soarta lor, marți.

Citește și


Bebeluș mort în urma unui accident rutier, în Caransebeș. Mama sa se afla la volanparinti acuzati

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Originally posted 2018-07-15 12:15:04.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.