General

O tânără a murit, după ce a fost împinsă de la etaj în timpul unei simulări de incendiu. VIDEO

iStock

ambulanta uk

O tânără, de 19 ani, a murit, după ce a căzut de la etajul unei clădiri, în timpul unui exercițiu de evacuare în caz de incendiu. Poliția l-a arestat pe instructorul responsabil pentru această tragedie. 

Fata a fost forțată să sară de la balconul clădirii din India și să aterizeze pe plasă de siguranță ținută de colegii săi. Aceștia au declarat că instructorul a fost cel care a împins-o, după ce tânăra a refuzat să sară, fiindu-i teamă.

„Colegiul nu a solicitat permisiunea pentru astfel de instruiri. Asta este împotriva legii. Orice şcoală său colegiu trebuie să obţină permisiunea prealabilă a Guvernului înainte de a efectua un astfel de exerciţiu. Poliția investighează această problemă şi instructorul a fost arestat” , a declarat oficialul guvernamental Hariharan pentru BBC.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se poate observa cum fata își pierde echilibrul și se lovește la cap, după ce a fost împinsă. Victima a fost transportată la spital, însă a fost declarată moartă la sosirea în unitatea medicală.

Citește și


Momentul în care un tânăr a atacat cu pietre un autobuz din Iași. Suspectul e încă liberambulanta uk

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Originally posted 2018-07-13 17:05:46.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.