Moartea polițistului Gigină poate duce la căderea Guvernului? Românii se revoltă pe net

 După ce ieri Poliția Română a recunoscut oficial că polițistul  Bogdan Gigină, care a murit marți după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă făcea parte din colona oficială care îl însoțea pe Gabriel Oprea lucrurile par să se complice pentru vicepremierul român.   Imediat după comunicatul oficial remis de poliția română au apărut în presă dezvăluri șocante care au contrazis o parte a variantei oficiale și au inflamat spiritele în rândul internauților români. Astfel se pare că mașina în care se afla Gabriel Oprea nu a oprit la locul accidentului așa cum spune comunicatul ci a trecut în trombă pe lângă polițistul rănit. Aceste afirmații au fost făcute sub protecția anonimatului de unii colegi ai polițistitului dar și de un martor ocular care a povestit totul pentru jurnalistul Vlad Petreanu.   Mai mult, pe surse, au început să apară declarații ale polițiștilor de la Brigada Rutieră din București care au povestit că vicepremierul Gabriel Oprea folosește coloana oficială de cțte ori are chef și lucru mai grav pentru scopuri personale, cum ar fi mersul la frizerie, la restaurant sau la partidul pe care îl conduce.
Citeste si:  Caru' cu vedete: Andreea Bălan a primit amenințări cu moartea pentru că nu a fost la referendum; Ozzy Osbourne a fost operat de urgență. Rockerul și-a anulat un concert; Scott Wilson a murit. Actorul din „Walking Dead” a pierdut lupta cu leucemia la 76 de ani
  Dacă în primele două zile de la producerea acccidentului televiziunile din românia au refuzat practic să dea pe post detalii ale accidentului, astăzi o parte din televiziunile de știri, în special Digi24 au publicat pe larg atât povestea accidentului cât și a numeroaselor suspiciuni care se ridică în urma declarațiilor apărute, declarații care conțin elemente foarte grave.   În scurt timp este posibil ca vicepremierul Gabriel Oprea să fie obligat să răspundă în fața opiniei publice, așa cum este și normal la câteva întrebări esențiale referitoare la producerea accidentului în care și-a pierdut viața polițistul român. Întrebări care se referă la locul exact de unde a plecat și unde se deplasa coloana oficială, dacă existau elemente de urgență deosebită care să-i fi dat dreptul să folosească coloana oficială și mai ales dacă a oprit la locul accidentului așa cum susține comunicatul oficial al poliției române.   Tăcerea vicepremierului Gabriel Oprea a dat deja apă la moară opoziției ai căror lideri i-au cerut să explice accidentul sau să-și dea demisia de onoare din Guvern.  
Citeste si:  Scenariu nou pentru remanierea Guvernului - Viaţa Liberă Galaţi
Dar  tăcerea vicepremierului este cea care irită în primul rând milioanele  de români care utilizează internetul și care au generat această adevărată avalanșă a întrebărilor care s-a dorit stopată prin intermediul tăcerii televiziunilor de știri care au ignorat inițial această problemă.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube