Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă


Imaginile surprinse într-un hotel din Mamaia. Planul unor turiști ca să economisească bani: Mirosea ca la mama acasă 1

Își fac cumpărăturile la supermarket, iau masa direct pe cearceaf sau chiar gătesc în cameră. La un hotel, gazdele au mers pe urma mirosului și au descoperit o ciorbă de văcuță care fierbea pe o plită, în camera unor turiști gurmanzi.

Imaginile au fost surprinse într-un hotel din zona cu pretenţii a staţiunii Mamaia, unde o cameră costa acum cel puţin 400 de lei pe noapte. Turiştii au transformat noptiera într-o mini-bucatarie unde pe o plită electrică bolboroseşte o ciorbă de văcuţă. În momentul în care holul a început să miroasă a mâncare, angajaţii au bătut agitaţi la uşa lor. 

Lahme Bolat, manager hotel: „Într-o zi era un miros de o ciorbă din aia sănătoasă ca-n Moldova de ne mirăm de unde, de unde, când ne-a anunţat camerista că a intrat la curăţenie şi fierbea oala pe foc de mama focului şi mirosea o ciorbă dreasă ca la mama acasă!”

Alţi hotelieri au găsit în camere inclusiv butelii cu gaz – adevărate pericole pentru turişti, dar şi mini-baruri ticsite cu borcane cu bulion, conserve, ouă, lapte şi brânză. Turiştilor prinşi în aceste ipostaze li s-a interzis să mai gătească în cameră. Ca să economisească bani în vacanţă alţii îşi fac cumpărăturile la supermarket şi iau masa direct pe plajă. 

Citeste si:  Surse: Plafonarea preţului la gaze ar distorsiona piaţa şi ar aduce României un nou infringement din partea CE

Câţiva tineri au venit pentru o săptămână la mare. Bugetul lor este limitat şi cum şi-au propus să colinde litoralul de la nord la sud nu îşi permit confortul meselor la restaurant. 

Familiile cu mai mulţi copii iau masa la autoservire pentru a plăti mai puţin. 

Reporter: Care este bugetul
Turist: Între 150 şi 200 de lei

Cei care vor să facă economii şi la cazare închiriază apartamente în oraş.

Turist: „Dăm mult mai puţin ca la hotel.”

Potrivit hotelierilor, în nordul litoralului un turist cheltuieşte în medie 300 de lei într-o singură zi asta însemnând cazarea, prânzul şi cina, plajă pe un şezlong şi un pahar de bere sau un suc. În sudul litoralului, bugetul este cu cel puţin 15% mai mic. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Home page
  4. Se castiga bani pe YouTube ?
  5. Anda Ruga beata crita in club
  6. De ce poartă Nina colanţi?
  7. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  8. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis