General

Imagini incredibile intr-un oras al Frantei! Cum este jefuit un autocar plin cu pasageri aflat in mers, de o banda de talhari – www.sport.ro

Imagini incredibile intr-un oras al Frantei! Cum este jefuit un autocar plin cu pasageri aflat in mers, de o banda de talhari - www.sport.ro 1


Nu toti francezii si-au descarcat entuziasmul castigarii titlului mondial prin cantece. Unii au facut-o vandalizand locuri publice sau jefuind autocare in mers!


Imagini incredibile au fost surprinse in orasul francez Grenoble, dupa castigarea titlului mondial. Acolo, o banda de vandali a jefuit un autocar aflat in mers! Tinerii au deschis usile calei si au tras de bagajele calatorilor.


Compania care detine autocarul a facut plangere.


„In momentul petrecerii din Grenoble pentru castigarea Cupei Mondiale, cativa indivizi s-au folosit de moment pentru a comite neplaceri si vandalism. Cand se apropia de statie, soferul si-a dat seama de pericolul situatiei si a cautat sa duca pasagerii intr-un loc sigur cat mai repede posibil”, se arata intr-un comunicat al companiei.


Potrivit FixBus, astfel de incidente au avut loc si in alte orase din Franta si Belgia.Originally posted 2018-07-20 15:38:32.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.