General

Frații suspectați că au ucis trei persoane, lăsați liberi de judecători

Pro TV

Suspecti crima Bucuresti

Dublă crimă din Capitală rămâne încă un mister. Cei doi frați reținuți, bănuiți că i-ar fi ucis pe cei doi paznici duminică și pe un al treilea acum un an, au fost puși miercuri sub control judiciar.

Anchetatorii nu au stabilit mobilul asasinatelor. Au aflat însă de la legiști că paznicii omorâți la sfârșitul săptămânii trecute au suferit multiple traumatisme, așa că bănuiesc că ar fi fost împinși de la înălțime.

Cele trei victime și suspecții lucrau la aceeași fabrică din vestul Bucureștiului.

Florin şi Marian Bonciu sunt bănuiţi că au ucis trei paznici de la fabrica de produse ceramice din Capitală. Reţinuţi luni seară, cei doi au fost audiaţi marți de procurori. Miercuri, ei au fost plasați sub control judiciar.

Nici unul dintre ei nu a recunoscut crimele. Au confirmat însă că doar ei se mai aflau în fabrică atunci când cei doi paznici au fost omorâţi, dar susţin că dormeau în altă cameră.

Citește și


Primele imagini cu suspecții principali în cazul morții celor doi paznici. Rezultatul autopsiei

Suspect: „Nu ne-am certat, am dormit.”

În acelaşi loc, un alt paznic a fost găsit mort în urmă cu un an. Şi atunci, singurii care se aflau în clădire când victima a murit au fost aceeaşi fraţi. Numai ca victima a fost descoperită după 45 de zile, iar medicii legişti nu au mai putut stabili dacă a fost ucisă. Cei doi indivizi au fost audiaţi şi atunci şi au susţinut că nu îl ştiau pe paznicul mort.

Au părăsit România la câteva săptămâni după acel incident şi s-au întors în urmă cu două săptămâni. 14 zile mai târziu au fost descoperiţi cei doi paznici morţi.

De data aceasta, victimele au fost găsite în mai puţin de 24 de ore. Medicii legişti au stabilit că au suferit multiple traumatisme. Pe trupurile celor două victime, anchetatorii au găsit leziuni despre care cred că ar fi survenit în urma căderii de la înălţime.

E posibil ca paznicii să fi fost ucişi în altă parte, iar trupurile mutate ori crimele să fi avut loc în hala în care au fost găsiţi fără suflare. Florin şi Marian Bonciu sunt acuzaţi de trei infracţiuni de omor calificat.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Suspecti crima Bucuresti

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Originally posted 2018-07-18 08:39:28.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.