General

Donald Trump îl invită pe Vladimir Putin la Washington. Vizita ar urma să aibă loc ”în toamnă”

Getty

Donald Trump, Vladimir Putin

Donald Trump, i-a cerut consilierului său pentru securitate naţională, John Bolton, să îl invite la Washington pe Vladimir Putin, a anunţat joi purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-un mesaj pe Twitter, preluat de Reuters.

„Preşedintele Trump i-a cerut lui @Ambjohnbolton să îl invite pe preşedintele Putin la Washington, la toamnă, iar aceste discuţii au deja loc”, a scris Sanders.

Trump afirmase, cu câteva ore mai devreme, că aşteaptă cu nerăbdare a doua întâlnire cu Putin. Despre prima, care a avut loc luni, la Helsinki, preşedintele american a afirmat că „a fost un mare succes, mai puţin pentru adevăratul duşman al poporului, Media de Fake News (ştiri false – n. red.)”.

Tot prin intermediul Twitter, preşedintele american a afirmat că el şi omologul său rus ar urma să pună în aplicare „o parte din numeroasele lucruri pe care le-am discutat, între care oprirea terorismului, securitate pentru Israel, proliferarea nucleară, atacurile informatice, comerţul, Ucraina, pacea din Orientul Mijlociu, Coreea de Nord şi altele„.

Citește și


Trump s-a răzgândit, lăudându-şi fermitatea faţă de Moscova: „Nu vom accepta așa ceva”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!Donald Trump, Vladimir Putin

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Originally posted 2018-07-20 00:48:55.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.