Dan Voiculescu: Dacian Cioloș, susținut de un grup ocult. Scenariu pe care l-am mai văzut

 
Dan Voiculescu acuză, pe blogul său, că în spatele lui Dacian Cioloș, s-ar afla un grup ocult. 

”Îmi asum că toate site-urile și ONG-urile plătite pentru a mă înjura își vor intensifica atacurile, lucru ce nu mă oprește din a spune ceea ce gândesc. Un grup ocult care nu își asumă public identitatea concretă și nici nu anunță transparent sursele de venituri dorește promovarea anumitor oameni și anumitor interese. Este un scenariu pe care l-am mai văzut în istoria recentă a României.” este mesajul lui Dan Voiculescu, de pe blogul acestuia.

 

Publicații susținătoare ale lui Dacian Cioloș

Dan Voiculescu numește mai multe publicații media despre care spune că ”au avut o creștere susținută și simultană în perioada aprilie-august 2018, unele dintre ele ajungând la dublarea vizitelor de pe site. O astfel de creștere bruscă este urmarea unei infuzii de capital substanțial. Ceea ce este și mai interesant este că toate aceste publicații sunt susținătoare ale lui Dacian Cioloș și ale apropiaților săi.”

Citeste si:  McDonald’s a retras salate din 3.000 de restaurante, din cauza unui parazit periculos
 

”Actuala putere să nu se mire”

”Faptul că majoritatea publicațiilor din România au culoare politică nu este o noutate pentru nimeni, dar de aici până la susținerea unor interese ce doresc dezbinarea românilor (pentru a-și promova mai ușor interesele proprii) este o cale foarte lungă. Atrag atenția Guvernului că unul dintre rolurile importante ale sale este acela de a asigura o stabilitate economică, socială și politică în țară.

 

Orice acțiune netransparentă care nu își declară sursele de finanțare, care nu își asumă deschis rolul partizan, merită o atenție specială din partea Guvernului și a serviciilor de informații. În același timp, actuala putere să nu se mire dacă vor înregistra scăderi în percepția publică la capitolul încredere și le recomand transparent, public, cinstit și prin asumare, să răspundă la aceste pericole prin acțiuni concrete.” atrage atenția Dan Voiculescu.

 

Adevărul, cu onoare, fără frică

El continuă prin a se întreba dacă și PSD – ALDe au un grup similar de presă care să prezinte ”adevărurile din societatea românească, fără frică, cu demnitate, în numele onoarei, având ca singur scop protejarea intereselor poporului român. De altfel, am reținut cu multă satisfacție îndemnul președintelui Statelor Unite, Donald Trump, care și-a asumat public determinarea de a face ca America să fie a americanilor. Și eu îmi doresc ca România să fie a românilor.”

Citeste si:  Pliante pro-referendum în pungile de pâine. Patron: „Cu ce am greşit? Nu fac politică”
 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. Home page
  3. De ce poartă Nina colanţi?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  8. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice