Financiar

Black Friday 2015: Magazine, noutăți si reduceri


Vinerea Neagră este sărbătorită în România în data de 27 noiembrie, la fel ca în străinătate, dar şi pe 21 noiembrie (weekendul ce urmează acestei vineri).

O parte din magazine au ales să ofere reduceri în ultima parte a lunii, 24-29 noiembrie, iar cealaltă parte a magazinelor înscrise în marea competiţie a reducerilor, îşi vor oferi diferitele promoţii cu o săptămână mai devreme de sărbătoarea oficială în străinătate, în intervalul 16-22 noiembrie.

Sursa foto: www.macworld.co.uk

Vinerea Neagră sau Black Friday aşa cum o numesc americanii, a reuşit să capete prestigiu în întreaga lume. Este o sărbătoare remarcabilă din SUA care are loc oficial după Ziua Recunoştinţei, deschizând astfel sezonul ofertelor pentru Crăciun.

 

În ultima zi de vineri a lunii noiembrie a anului 2011, a fost introdus Black Friday în România, de către comercianţii cei mai importanţi în mediul online: EMag, Domo, Flanco, PC Garage şi EvoMag, oferind diverse promoţii. Fiindcă profitul magazinelor participante a fost unul neaşteptat de mulţumitor, aceştia au ales să organizeze evenimentul Black Friday, an de an. La fel şi în anii trecuţi, magazinele online s-au axat pe departamentul IT, ce includ electronicele şi electrocasnicele, dar şi celelalte categorii vor face, desigur, parte şi anul acesta din promoţiile de Black Friday 2015.

 

NE AŞTEAPTĂ SURPRIZE! Un eveniment atât de remarcabil este cu siguranţă plin de surprize din partea magazinelor, care vor duce o adevărată luptă, încercând să atragă câţi mai mulţi clienţi prin ofertele atrăgătoare.

 

Ce trebuie să facem înaintea marelui eveniment? 

Optaţi pentru cumpărăturile online, aşa veţi preveni aglomeraţia din magazine şi produsele vă vor fi livrate acasă.

Este recomandat să urmăriţi produsele din timp, mai ales dacă intenţionaţi să cumpăraţi ceva costisitor, astfel veţi evita o posibilă mare ţeapă.

 

Puneţi banii deoparte fiindcă Black Friday 2015 promite a fi un eveniment pe măsura aşteptărilor românilor, mult mai mare decât cei din anii precedenţi.

Printre magazinele care şi-au anunţat participarea la Black Friday 2015 se enumera: EvoMag, Emag, GlamBazaar, Originale, Mycloset, MediaGalaxy şi lista poate continua.

 

Originally posted 2015-11-13 17:51:36.

2 Comments

  1. Din pacate reducerile mari sunt doar cu numele. Se ridica preturile cu 2-3 saptamani inainte si in black friday revin la pretul normal. Anul trecut stiu din surse ca multe comenzi nu au fost onorate.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.