Cele mai aşteptate filme în vara 2015

Vă prezentăm filmele care nu ar trebui ratate în vara anului 2015, deoarece acestea vor putea fi vizionate şi în cinematografele româneşti: „Anturaj/ Entourage” ajunge în România pe 12 iunie Din 12 iunie, în cinematografele româneşti, filmul „Anturaj” readuce împreună starurile din popularul serial omonim – Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara şi Jeremy Piven. Comedia dezvăluie cu mult umor drumul spre succesul hollywoodian al celor cinci prieteni, informează cinemagia.ro.

Vezi trailer aici.

Vincent Chase (Grenier), Eric (Connolly), Turtle (Ferrara) şi Johnny (Dillon) îşi reiau activitatea sub îndrumarea lui Ari Gold (Piven), fost agent şi actual manager de studio. Deşi ambiţiile lor s-au schimbat, legătura dintre ei rămâne la fel de puternică în faţa capriciilor şi agresivităţii universului de la Hollywood. Regia acestui film este semnată de Doug Ellin. „Jurassic World”, din 12 iunie în cinematografele româneşti Filmul „Jurassic World”, regizat de Colin Trevorrow, cu actorii Chris Pratt şi Bryce Dallas Howard în distribuţie, va intra în cinematografele din România pe 12 iunie.

Vezi trailer aici.

Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar, în ultima vreme, numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om, se arată pe site-ul cinemagia.ro.
Citeste si:  Pe 27 incepe razboiul dintre Oameni si Dumnezeu
Animaţia ”Inside Out / Întors pe dos” are premiera în România pe 19 iunie Viaţa lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-şi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor complet depăşiţi de situaţie ai fetiţei. Furia, Dezgustul, Frica, Tristeţea şi Bucuria se ceartă, colaborează şi se pierd în discuţii în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe şi să-şi găsească noi prieteni.

Vezi trailer aici.

„Terminator: Genisys”, cu Arnold Schwarzenegger, va avea premiera în cinematografele din România pe 3 iulie Regizat de Alan Taylor, filmul „Terminator: Genisys” îi va avea în ditribuţie, printre alţii, pe actorii Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke şi Jason Clarke.

Vezi trailer aici.

„Terminator 5” va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor ce au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare, informează cinemagia.ro.
Citeste si:  Te-ai intrebat cum arata filmele in voga fara efecte speciale?
”Minions” va avea premiera în România pe 10 iulie Simpaticii aghiotanţi ai lui Gru, transformaţi în favoriţii copiilor de cele două filme ”Despicable Me”, au parte de o animaţie dedicată lor.

Vezi trailer aici.

„Ant-Man”, cu Michael Douglas, din 17 iulie, în cinematografele româneşti Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri, informează cinemagia.ro.

Vezi trailer aici.

Regia filmului este semnată de Peyton Reed. „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă”, cu Tom Cruise, din 31 iulie, în cinematografele româneşti Un alt film care nu trebuie ratat în vara lui 2015 este „Misiune: Imposibilă. Naţiunea secretă/ Mission: Impossible 5”, care va intra în cinematografele din România pe 31 iulie. Regizat de Christopher McQuarrie, filmul prezintă o nouă misiune imposibilă pentru descurcăreţul agent Ethan Hunt (Tom Cruise). De această dată, agentul trebuie să înfrunte Sindicatul, o periculoasă organizaţie criminală cu planuri sumbre pentru întreaga lume.
Citeste si:  Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate

Vezi trailer aici.

”The Fantastic Four / Cei 4 fantastici” are premiera mondială pe 7 august Cei Patru Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are în centru patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde fizicul li se modifică fizicul în mod şocant. Vieţile lor se schimbă irevocabil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreye pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.

Vezi trailer aici.

 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube