Suber Job pentru cei cu Diploma si Premii Multe.

Romanul a fost tot timpul inventiv si cum situatia actuala din Romania este tot mai grea, elevii si studentii au gasit o solutie sa faca ceva cu diplomele si premiile primite. Job-ul nu este unul nou ci chiar vechi si multi elevi si studenti il practica de mult timp, doar ca sistemul national de invatamant abia acum a aflat de el. Alegerea poate parea la prima vedere putin dificila, dar in realitate nu este asa. Tu ce ai alege intre un job de la 07.00 la 19.00 cu un salariu de 1000 ron pe una sau noul tip de job care iti poate aduce 250-700$ intr-o singura noapte?

Mare stire acum cateva zile cand s-a aflat ca o eleva face video chat.

O eleva din Constanta, premianta, a pus pe jar conducerea unui liceu din Constanta. Fata s-a apucat de videochat, iar acum incearca sa convinga si alte colege sa i se alature. Tanara risca sa fie exmatriculata!
Citeste si:  SRI a aflat de ce teroristii nu pun bombe in Romania
Un scandal de amploare a izbicnit la un liceu din Constanta. Este vorba de Colegiul National Mihai Eminescu, acolo unde, Comisia de Disciplina se va intalni in cursul zilei de vineri pentru a analiza dezvaluirile facute de ziarul local „Observator de Constanta”. Conform sursei citate, Alexandra C., eleva in clasa a IX-a, practica videochatul si s-a apucat de aceasta meserie in urma cu cateva luni. Acum, tanara incearca sa le convinga si pe colegele sale sa i se alature, cele care ar fi ademenite cu o “prima de instalare” de 200 de dolari.
Are o medie foarte buna
Fata este majora si are rezultate foarte bune la invatatura, astfel ca a avut o medie de 8.50. ” Eleva este majora, a implinit 18 ani in urma cu o luna. A avut o medie de 8.50, invata la matematica-informatica, un profil destul de dificil, iar media sa ar echivala cu 9.50, deci cu rezultate bune la invatatura. De la inceputul anului scolar a avut o singura absenta si chiar nu a creat probleme din moment ce la scoala nu dadea de banuit ca are si alte activitati“, a spus directoarea C.N. „Mihai Eminescu“, prof.dr. Camelia Ciurescu.
Citeste si:  Shoplifting - Cel mai cautat si bine platit job din Uk in 2015
Fata s-a apucat de videochat
Poate fi exmatriculata Directoarea a mai spus ca a informat familia tinerei, iar in acest moment eleva risca sanctiuni scolare care pot ajunge pana la exmatriculare.

Vezi aici Imagina cu Fata Goala.

 
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la cel de-al doilea sezon Asia Express
  8. Top 15 idei de rochii pentru banchet