Fake News

Suber Job pentru cei cu Diploma si Premii Multe.

Romanul a fost tot timpul inventiv si cum situatia actuala din Romania este tot mai grea, elevii si studentii au gasit o solutie sa faca ceva cu diplomele si premiile primite.

Job-ul nu este unul nou ci chiar vechi si multi elevi si studenti il practica de mult timp, doar ca sistemul national de invatamant abia acum a aflat de el.

Alegerea poate parea la prima vedere putin dificila, dar in realitate nu este asa. Tu ce ai alege intre un job de la 07.00 la 19.00 cu un salariu de 1000 ron pe una sau noul tip de job care iti poate aduce 250-700$ intr-o singura noapte?

Mare stire acum cateva zile cand s-a aflat ca o eleva face video chat.

O eleva din Constanta, premianta, a pus pe jar conducerea unui liceu din Constanta. Fata s-a apucat de videochat, iar acum incearca sa convinga si alte colege sa i se alature. Tanara risca sa fie exmatriculata!

Un scandal de amploare a izbicnit la un liceu din Constanta. Este vorba de Colegiul National Mihai Eminescu, acolo unde, Comisia de Disciplina se va intalni in cursul zilei de vineri pentru a analiza dezvaluirile facute de ziarul local „Observator de Constanta”.

Conform sursei citate, Alexandra C., eleva in clasa a IX-a, practica videochatul si s-a apucat de aceasta meserie in urma cu cateva luni. Acum, tanara incearca sa le convinga si pe colegele sale sa i se alature, cele care ar fi ademenite cu o “prima de instalare” de 200 de dolari.

Are o medie foarte buna

Fata este majora si are rezultate foarte bune la invatatura, astfel ca a avut o medie de 8.50. ” Eleva este majora, a implinit 18 ani in urma cu o luna. A avut o medie de 8.50, invata la matematica-informatica, un profil destul de dificil, iar media sa ar echivala cu 9.50, deci cu rezultate bune la invatatura. De la inceputul anului scolar a avut o singura absenta si chiar nu a creat probleme din moment ce la scoala nu dadea de banuit ca are si alte activitati“, a spus directoarea C.N. „Mihai Eminescu“, prof.dr. Camelia Ciurescu.

Fata s-a apucat de videochat
Poate fi exmatriculata
Directoarea a mai spus ca a informat familia tinerei, iar in acest moment eleva risca sanctiuni scolare care pot ajunge pana la exmatriculare.

Vezi aici Imagina cu Fata Goala.

 

Originally posted 2015-05-10 14:36:03.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.