SRI a aflat de ce teroristii nu pun bombe in Romania

Dupa atacul terorist din bruxelles unde au murit 37 persoane si peste 200 au fost ranite, SRI a facut un anunt acum cateva ore pentru a asigura populatia ca in Romania nu va exista un atac cu bomba. SRI a explicat si motivul pentru care nici un terorist nu va executa un atentat terorist pe teritoriul Romaniei, iar motivul este unul incredibil.   Pe langa investigatiile efectuate de SRI, acum cateva luni a prins discutiile pe un chat in deep web a unei celule teroriste care a avut misiunea sa faca un atentat cu bomba in Romania. Majoritatea dintre noi uram Tiganii care traiesc in Romania, dar sunt buni si ei la ceva. Tiganii sunt motivul pentru care teroristii nu executa atacuri cu bomba in Romania. Pentru ca nu pot transporta material explozibil si ce trebuie pentru o bomba, teroristii au fost nevoiti sa faca rost de toate cele necesare de pe piata din Romania. In mode normal atentatul trebuia sa aiba loc la o luna dupa ce acestia ajung pe teritoriul romaniei, dar au trecut 6 luni si absolut nimic. Mare sef al teroristilor privea zi de zi canalele de stiri din Romania, poate vede ceva despre atentat, dar nimic timp de 6 luni.
Citeste si:  Chat romanesc, un trend inca la moda?
Cu riscul de a fi descoperit Marele sef a contactat celula terorista din romania, unde din 6 membri acum mai sunt doar 2 si nimeni nu stie unde se afla acestia. Cei doi i-au povestit Marelui sef ca ziua adunau materialele pentru bomba iar cand ajungeau la baza secreta, in timp se inchinau cineva le fura tot. La un moment dat pe langa materialele furate au inceput sa dispara si membri ai gruparii teroriste. Se pare ca dupa o vreme 2 dintre cei disparuti au fazut vazuti. Unul pe o strada din Bucuresti care cersea si cand a fost intrebat ce cauta acolo, de ce l-a tradat pe Alah, teroristul a inceput sa vorbeasca tiganeste si nu ii recunoastea pe cei doi. Al doilea a fost gasit la o gropa de gunoi de la marginea bucurestiului care cauta fier vechi. Marele sef si cei doi teroristi au ajuns la concluzia ca Romania nu poate fi atacata si ca este protejata de o forta prea puternica.
Citeste si:  Secretele lui Iohannis: Trafic de copii, fals şi uz de fals, retrocedări ilegale.
Doar Alah poate spala creierul cuiva asa repede sau poate face lucrurile sa dispara atata de repede. Organizatia mondiala secreta a Tiganilor de pretutindeni au jurat sa protejeze Romania pentru ca este singura tara din lume unde de 2000 de ani se fura si inca mai este de furat pentru alti 10000 de ani. Celelalte tari ar trebui sa acorde mai mult respect tiganilor si tratati ca niste jeguri ale societatii.   Pe aceasta cale multumesc Organizatiei Mondiale secreta a tiganilor de pretutindeni (OMSTP)pentru ca ne protejeaza de teroristi.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

7 Responses to “SRI a aflat de ce teroristii nu pun bombe in Romania”