SOC – S-a afllat secretul lui Casanova

De sute de ani lumea incearca sa afle secretul lui Casanova, care a fost tinut secret de inchizitie pentru ca ofera o putere nelimitata celui care il afla.   Un grup de cercetatori englezi dupa multi ani de cercetari si analiza a documentelor din arhiva inchizitiei au reusit sa decodifice secretul lui Casanova. Se stie ca Casanova avea un lipici foarte mare la femei si putea convinge orice femeie din lumea sa se culce cu el. Chiar daca le parasea adoua zi, acestea ramaneau pe viata indragostite de el.

Care este secretul lui Casanova?

Secretul este unul chiar simplu. Acesta avea abilitatea de a vedea frumusetea din fiecare femei care ii oferea putere asupra femeilor. De fapt ii oferea putere asupra oricarui persoane care o intalnea. Fiecare persoana din lumea are o frumusete aparte, unica si daca reusesti sa o vezi atunci iti ofera putere asupra lor. Fie ca vrem sau nu, este in sangele nostru sa cautam si sa ne oferim total acelor persoane care vad acel lucru care doar noi il vedem. Nu te poti ascunde de acest instinct care este scris in codul tau ADN.
Citeste si:  De ce te doare cand partenera te insala
Casanova si-a dat seama sau s-a nascut cu aceasta abilitate si a reusit sa o foloseasca in interes propriu. Asa ca de esti virgin sau iti doresti foarte multe femei in jurul tau, ia aminte de cele scrise mai sus. Recomandarea mea este sa nu spui la nimeni odata ce ai reusit, pentru ca vor copia ceea ce faci tu si din 7 femei la barbat vei ramane doar cu 1 femeie. Asa ca tine secret ceea ce ai citit aici. Eu promit sa nu mai spun la nimeni. va fi doar secretul nostru.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Home page
  2. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. ”Mihai Constantinescu a murit!” Știrea care a pus pe jar o lume întreagă
  5. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  6. Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea:
  7. Se castiga bani pe YouTube ?
  8. De ce poartă Nina colanţi?