In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile

Informare a Ministerului de Interne In atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile Un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41. Nu apelaţi în nici un caz acest număr , factura dumneavoastră va fi foarte mare. Această informaţie comunicată de Oficiul Central de Stopare a Terorismului a fost comunicată în masă. După un timp escrocii au găsit un sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca „Provider” Orange , SFR, Bouygues sub care sunteţi abonat, vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificare a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT. Ei dispun de dispozitive ce le permit să citească cu acest cod cartela SIM. Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă. Această fraudă se practică în mod curent şi este deci necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.
Citeste si:  Daca esti nationalist sau patriot atunci incalci legea - Doar in Romania
ATENTIE !    De transmis … URGENT  Dacă aveţi un apel telefonic şi pe mobil se afişează « A C E » nu răspundeţi, anulaţi apelul. Este un virus care distruge cartela SIM şi distruge mobilul. Aceasta a fost confirmata de Motorola, Sagem si Nokia. Să le luăm pe rând:
 • Numărul de telefon poate fi oprit fie din centrul naţional al fiecărui operator de telefonie, fie din relee (staţii). Aşa că dacă era treaba asta cu numărul autorităţile o puteau opri de mult. Nu apelaţi acel număr decât dacă vreţi să fiţi sgur că acesta nu există. Pentru că nu există.
 • Orice operator de telefonie mobilă din România dispune de tehnologia necesară monitorizării şi modificării unei cartele SIM, prin trimiterea unor mesaje speciale. Treaba asta se întâmplă frecvent. De exemplu când vă activaţi un serviciu de internet mobil. Şi e simplu de făcut, dealtfel. Se trimite un program special conceput, prin reţeaua GSM, către sistemul de operare de pe SIM care modifică ce vrea programul. Mai mult, sistemul de operare de pe SIM este scris în JAVA, iar SIM-urile au cel puţin un procesor de tip Intel 8080 şi minim 16 KB de memorie din care 8KB sunt pentru date (agendă, mesaje şi programele preinstalate de pe SIM) iar restul sunt ocupaţi de sistemul de operare. Mai mult, SIM-ul comunică cu mobilul prin intermediul unei interfeţe de mică viteză asemănătoare cu RS-232 (cum are orice PC la portul serial) cu o viteză mică (120 – 640 de caractere pe secundă). SIM-urile mai noi au mai multă memorie (1 – 2 MB), procesoare mai puternice şi suportă interfeţe mai rapide. În viitor SIM-urile vor folosi conexiune USB în loc de serial. Asta aşa, ca şi demo.
 • Porcăria aia de „A C E” este aşa de veche încât se pierde în negura istoriei GSM… Un virus nu-ţi poate intra în telefon dacă vorbeşti la el, ci doar dacă vine ca şi mesaj. Pentru că, evident, telefonul nu stochează în memorie o convorbire ci un mesaj, iar viruşii se execută din memorie.
Citeste si:  Premierul Victor Ponta arestat in America
Bleah. Sper că am fost suficient de lămuritor.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

 1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
 2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
 3. Home page
 4. Ana Morodan a găsit o soluție salvatoare în „Asia Express”. Pe ce își cheltuie banii
 5. De ce poartă Nina colanţi?
 6. Anda Ruga beata crita in club
 7. Ce afaceri are Geanina Ilieș. Cea mai ”hot” vedetă de la Ferma a povestit din ce face bani!
 8. Se castiga bani pe YouTube ?