Fosta soție a lui Vladimir Putin face afirmații șocante

Fosta soție a lui Vladimir Putin face afirmații șocante despre viața dusă Președintele rus și despre moartea lui. Conform cyd.ro Ludmila a spus că viața alături de soțul ei a fost un adevărat calvar, având parte de nenumeroase bătăi, umilințe și narcotice. Liudmila ar fi declarat unor ziariști din vest că Președintele Rusiei, Vladimir Putin a fost ucis și înlocuit cu o sosie. Ea susține că se teme pentru viața ei și a fiicelor sale mai ales ținand cont că grupurile de interese din Rusia ar mai fi încercat să o omoare, dar ea ar fi scăpat cu viață.
O altă jurnalistă din Rusia susține speculația conform căruia Putin ar fi fost ucis la Kremnlin de oligarhii ruși pe fondul că acesta nu le-ar mai fi servit interesele, iar Alexei Navalnii a susținut de multe ori că ar fi preferat de multe ori că o sosie de-a lui Putin să se prezinte la majoritatea evenimentelor importante. Fosta soție a lui Putin spune că în noaptea în care ar fi fost asasinat el ar fi vorbit cu fiicele lui după care ar fi plecat de acasa și nu s-ar mai fi întors niciodată. Ea susține că în noaptea aceea ar fi fost ucis și înlocuit cu una dintre sosii. Se pare că elitiștii au creat mai multe sosii, iar când una dintre ele s-a ridicat la standardele la care le doreau ei, l-ar fi omorât pentru a se putea face schimbul. În acea noapte Ludmila susține că, casa ei ar fi fost răvășită de anumiți agenți care se pare că căutau ceva hârtii la care doar președintele ar fi avut acces. Aceștia înainte de a părăsi casa ar fi amenințat-o că dacă va spune vreun cuvânt despre cele întamplate vor fi nevoiți să o elimine și pe ea.
Citeste si:  Militarii ruși transmit jihadiștilor mesaje inscripționate pe bombe
Se pare că eliminarea și înlocuirea lui Putin ar fi fost gândite de foarte mult timp. După ce a fost eliminat Putin de pe scena politică rusească, soției acestuia declară că i s-a propus să joace în continuare rolul de soție a ,,noului Putin”, dar ea a refuzat categoric. Elitiștii neavând ce sa facă, se pare că au inventat celebrul divorț dintre Ludmila și Putin. Femeia spune că chiar dacă sosia lui Putin seamănă foarte bine cu soțul ei, totuși nu ar fi perfectă, sosia are o cicatrice deasupra ochiului care este destul de vizibilă. Se pare că în prezent Ludmila și fiicele sale trăiesc în străinătate sub identități false pentru a nu putea fi omorâte de elitiștii ruși.
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

2 Responses to “Fosta soție a lui Vladimir Putin face afirmații șocante”