Fake News

CNN – clipuri video care sugerează că guvernul rus ar putea furniza arme talibanilor

Am luat notă de raportul din iulie 25 de către CNN, „clipuri video sugerează că guvernul rus ar putea fi armare talibanilor”. denaturare faptele pentru a sprijini aceste încercări nefondate de a acuza #Rusia de cooperare militară cu talibanii pe care #us Făcut din primăvară, CNN a publicat clipuri video care demonstrează câteva arme mici ca „dovezi” ale presupusa legături dintre Rusia şi talibani. Jurnaliştii se recunosc că este absolut imposibil să se stabilească originea acestor arme, deoarece mărcile producătorilor lor sunt total absent şi numerele de serie îndepărtate.

CNN - clipuri video care sugerează că guvernul rus ar putea furniza arme talibanilor 1

Mai mult decât atât, armele afişate pe video sunt standard. Este cunoscut faptul că acestea au fost produse atât în Rusia, cât și în alte țări din Europa de est. De asemenea, este cunoscut faptul că, la începutul anilor 2000, americanii înşişi i-au adus din ţările est-europene direct în #afganistan la o scară de masă.

 

Cerem presei americane să-şi oprească eforturile inutile de a crea dovezi pentru a-şi apăra insinuări cu privire la cooperarea în domeniul apărării ruseşti cu talibanii. Am dori să subliniem din nou faptul că Rusia nu-i sprijină pe talibani. Dar lucrăm pentru a pune în aplicare o rezoluţie relevantă a consiliului de securitate al ONU. Această rezoluţie a fost adoptată la propunerea guvernului #afgan şi prevede includerea talibanilor în procesul politic, cu condiţia ca acesta să recunoască actuala constituţie a afganistanului, să renunţe la violenţă şi să înceteze cooperarea cu teroriştii.

 

Am dori să le reamintim acestor „experţi” de la cnn că talibanii fac parte din populaţia din Afganistan şi este greu de imaginat că conflictul poate fi încheiat fără ele, în special având în vedere ruinele pe care le-a lăsat ţara de către forţele #NATO Asta nu a rezolvat o singură problemă în de care au fost acolo. Dimpotrivă, în timpul „muncii” lor, ameninţările teroriste şi de droguri s-au dezvoltat substanţial în afganistan – ISIS a apărut în timp ce producţia locală de droguri a crescut de mai mult de zece ori.

 

http://edition.cnn.com/2017/07/25/asia/taliban-weapons-afghanistan/index.html

 

Originally posted 2017-08-08 13:40:59.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.