Antena 1 in faliment dupa ce a prezentat clipul cu Romanii din Londra.

Doi români din Anglia apar într-un videoclip pe internet care a stârnit revolta, dar și râsul celor care l-au văzut. Cei doi se filmează în timp ce merg cu mașina prin Londra, ascultând muzică la un volum ridicat. La un moment dat, aceștia întâmpină probleme în trafic.

În spatele mașinii celor doi români se află un șofer nervos, care îi claxonează încontinuu. Aceștia sunt iritaţi de el și încep să îi aducă jigniri: „E nebun”, „Ce-i cu sclavul ăsta?”, „Ce-i cu fraierul ăsta?”.

Vezi clipul prezentat de Acces Direct.

Şoferul depășește mașina cu cei doi români și vrea să meargă mai departe, însă cei doi bărbați nu se lasă. Aceștia îl urmăresc pe șofer și plănuiesc să îl bată: Hai să vezi ce-i facem, spune unul dintre români în videoclip. Totuși, când șoferul englez oprește mașina și vine la ei, românii nu mai sunt la fel de curajoși. Când îi întreabă din ce țară sunt și află că sunt din România, englezul se enervează și îi dă o palmă peste față românului aflat, iar apoi pleacă mai departe. Cel lovit începe să scâncească: „Nu mai pot să conduc, nici nu mai văd cu ochiul ăsta…” Desi filmul este o parodie, ce doi români din Anglia, după ce s-au vazut vedete in toata presa TABLOIDA DIN ROMANIA, AU REVENIT CU UN ALT FILMULET, FACUT ASTAZI 3 IUNIE 2015, PE CARE L-AU POSTAT PE YOUTUBE.
Citeste si:  SRI a aflat de ce teroristii nu pun bombe in Romania

Vezi clipul original si nu minciuna prezentata de Acces Direct.

Antena 1 este buna de plata si Romanii din Londra prezenti in clip le pot cere daune chiar de 1 milion de euro. In primul rand au preluat clipul de pe contul acestora de pe facebook.  In emisiune spune ca e preluat de pe youtube care este o minciuna. Apoi le pot cere daune pentru ca au denaturat realitatea si au pus pe cei doi intr-o postura foarte jenanta. Orice amarat de avocat din Londra le poate scoate foarte multi bani de la Antena1. Asa cum a facut si cei doi romani care au dat in judecata Pro Tv pentru prezentarea unei imagini false si le cere despagubiri de 200.000 euro.

Vezi raspunsul celor doi dupa scandalul provocat de antena 1 in romania.

  Discutii pe facebook despre acest incident: https://www.facebook.com/groups/romaniinlondra/permalink/909169162482286/ https://www.facebook.com/groups/romaniinlondra/908949155837620/?notif_t=group_comment_reply
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

2 Responses to “Antena 1 in faliment dupa ce a prezentat clipul cu Romanii din Londra.”