Potrivit știrileprotv.ro, locul în care se ținea concertul trupei rock a fost atacat de una din cele trei echipe de teroriști. Un martor a filmat momentul în care teroriștii Statului Islamic au început să tragă cu focuri de armă. În filmarea video se poate observa cum trupa cântă pe scenă, iar la un moment dat se aud mai multe focuri de armă, iar unul din membrii trupei rock a fugit de pe scenă speriat. Potrivit declarațiilor oferite de anchetatori în acel atentat au murit 87 de persoane.   Conform blastingnews.ro, teroriștii kamikaze care au provocat atentatele de la Paris erau grupați în trei echipe iar echipa care a atacat sala de teatru de la Batclavan erau într-un autoturism Volkswagen Polo. Unul dintre atacatorii sălii de spectacole a fost identificat, fiind vorba despre un tânăr algerian în vârstă de 30 de ani. Bărbatul locuia în regiunea Ile-de-France. Conform autorităților individul a fost acuzat de opt ori, dar niciodată nu a făcut închisoare. Autoritățile belgiene au anunțat că au arestat patru persoane printre care și un francez care a închiriat unul din autoturismele din care s-a provocat atentatul.
Citeste si:  Ponta, noi atacuri la adresa lui Dragnea. Vorbește despre oameni care „aşteaptă momentul să te înjunghie pe la spate”
  Atentat terorist în sala Bataclan   Potrivit declarațiilor oferite de către procurori, teroristul identificat de către autoritățile franceze a vizitat Siria din toamna anului 2013 până în primăvara anului 2014. Se presupune că în toată această perioadă tânărul de origini algeriene ar fi urmat un stagiu de pregătire împreună cu membrii grupării Statului Islamic și cu alți tineri care s-au înrolat în armata teroristă.   Se pare că atacatorul a murit în timpul atentatului. Tatăl acestuia împreună cu fratele lui au fost reținuți de către autoritățile franceze. Potrivit evz.ro, Omar Ismail Mostefai a fost unul dintre cei trei bărbați care au coborât dintr-un Volkswagen Polo de culoare închisă și a început să tragă cu arme de foc în oamenii prezenți la concert. Potrivit știrileprotv.ro, 87 de persoane au murit doar în sala de spectacol din Bataclan.   Conform ultimului bilanț apărut în presă, în momentul de față sunt 129 de morți și 324 de răniți, dintre care 99 sunt în stare gravă.
Citeste si:  De ce merge prost cel mai celebru site informativ din lume