Un obsedat sexual este dat în urmărire generală

 
Marea Britanie se confruntă din nou cu un caz rar în care un maniac sexual molestează fără nici un fel de menajamente victimele chiar în imediat apropiere a locuințelor personale. Atacurile se produc în momentul în care femeile încearcă să intre în casă. Ultima ispravă de acest gen a fost semnalată, potrivit tabloidului Daily Mail, în zona de sud a Angliei.   Obsedatul sexual se află la cea de-a noua actiune de acest gen anul acesta și are un profil destul de complex. El preferă femeile singure care se îndreaptă fără nicio teamă spre locuința lor, la lăsarea serii. Ultima femeie agresată provine din zona de sud a Londrei mai exact din Clapham și a fost molestată duminică în jurul orei 20. Polițiștii metropolitani susțin că și acest atac se înscrie în același scenariu cu celelalte 8 atacuri petrecute în zona Londrei. Atacurile vin, paradoxal, după ce doi suspecți care ar fi acționat identic fuseseră arestați recent. Un maniac sexual liber în Londra Potrivit rechizitoriului realizat de inspectorul Tony Hirst, suspectul, un bărbat de înălțime medie, pare să acționeze după același registru. El atacă femeile din spate și le atinge în zonele intime, încercând să le agreseze sexual. Ultima femeie molestată a avut timpul să risposteze și chiar a strigat după ajutor, moment în care agresorul a luat-o la fugă într-o direcție necunoscută. Anchetatorii au reconstituit traseul acestuia şi au ajuns la concluzia că s-ar fi îndreptat spre sudul Londrei. Polițiștii britanici nu exclud nici posibilitatea ca acesta să-și schimbe zona de acțiune pe parcursul anchetei, deoarece acum este supravegheată zona sudică a Londrei.
Citeste si:  VIDEO Tusk, model de originalitate în politică. De Crăciun, a postat un clip din tinereţe în care colinda în poloneză
  Majoritatea atacurilor maniacului s-au petrecut la orele serii asupra femeilor albe cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, motiv pentru care se dorește anihilarea cât mai rapidă a acestuia pentru a nu se propaga teama în rândul familiilor din Anglia. Autoritățile britanice avertizează că suspectul este periculos, este atletic și sfătuieşte totodată femeile să fie deosebit de vigilente când se întorc seara acasă, mai ales dacă zona este necirculată și există suspiciuni că ar putea fi atacate.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  2. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  3. Home page
  4. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  5. Nadina Zisu îţi aduce în fiecare dimineaţă ştiri mondene la Observator
  6. Anda Ruga beata crita in club
  7. De ce poartă Nina colanţi?
  8. Se castiga bani pe YouTube ?