Un băiețel de 6 ani a murit imediat după ce a făcut baie.

Un eveniment foarte tragic s-a petrecut într-o familie de americani, după ce băiatul lor în vârstă de 6 ani a fost toată ziua și s-a scăldat la piscină. Potrivit România TV, Jonny Jackson a venit obosit acasă după ce s-a distrat copios o zi întreagă cu alți copii de vârsta sa. Fiind foarte obosit, copilul a adormit imediat și nimeni nu avea să bănuiască că odată cu binemeritatul pui de somn va veni și moartea.   Cassandra Jakson nu a avut nicio clipă bănuiala că ceva dramatic urmează să se întâmple cu băiatul ei, de altfel o fire deosebit de energică și sănătoasă. La puțin timp după ce Jonny a adormit, mama sa a mers în camera copilului să vadă dacă este bine învelit și dacă totul este în ordine. Din păcate, unicul său copil nu mai repira de ceva timp, iar șocul mamei a fost unul groaznic. Înecul secundar o problemă pentru părinți Potrivit specialiștilor acest băiat a suferit o formă rară de înec secundar, iar în cea mai mare parte părinții nu cunosc simptomele exacte pentru a putea preveni cu promptitudine accidentele fatale. Înecul secundar se poate produce și în cazul adulților acolo unde un mic șuvoi de apă intră accidental în plămâni, cauzând o iritare spontană ce culmină cu umflarea și blocarea ambilor plămâni. Deși cantitatea de apă care se cumulează în plămâni este una deosebit de mică, înecul secundar se produce din cauză că ambii plămâni nu mai pot primi oxigen, în timp ce bronhiile se blochează aproape insesizabil.
Citeste si:  Cele 5 familii care conduc lumea
  Specialiștii trag un semnal foarte clar de alarmă asupra copiilor care pot inhala accidental apă în cavitatea pulmonară, ceea ce înseamnă că de la primele simptome care apar în interval de o oră sau până la 72 de ore, ei trebuie să se adreseze medicilor de la urgențe. Printre simptomele cele mai cunoscute sunt excesul de oboseală după baie sau iritabilitatea bruscă și starea de slăbiciune dublate de o respirație foarte greoaie.   Pentru micuțul Jonny Jackson, această distracție a fost una fatală și din cauza lipsei de pregătire a familiei sale și totodată din nesupravegherea la locul de înot, unde s-a produs înecul secundar.  
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta
Share acest Articol :

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Horoscop politic 2019, Cristina Demetrescu despre Dăncilă, Dragnea, Iohannis
  2. Home page
  3. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. E mai bine sa spui ceea ce simti si sa regreti pe moment,decat sa nu o faci si sa regreti o viata…
  6. Proxeneta de lux la doar 14 ani si venituri de peste 100.000 euro pe luna
  7. Cutremurător! ASTROLOGUL vedetelor din ROMÂNIA lansează profeția DUREROASĂ: ‘Se va omorî... Destinul va dărâma tot din temelii’
  8. Tratamente naturale foarte eficiente pentru arsuri