Statele Unite ale Americii vor instala pe teritoriul UK armament nuclear.

Cel care a confirmat public informația despre care vorbim este chiar Philip Hammond, ministrul de externe al Marii Britanii. Guvernul de la Londra „analizeaza”.
Interesant este faptul că premierul David Cameron,conservator și grijuliu cu banii populației britanice, nu a mai ieșit în public cu prompmtitudinea binecunoscută. Subiectul este următorul: Statele Unite ale Americii ar putea instala pe teritoriul UK armament nuclear. Este vorba de rachete cu rază de acțiune între 500 și 1000 de kilometri distanță adică un tip asemănător cu cel folosit de Putin după bănuielile Occidentului. Moscova a respins mereu acuzațiile. Cu o seninătate tipic americană, Pentagonul spune prin intermediul agenției americane Associated Press că se gândește în mod „activ” la o eventuală posibilitate de a folosi armele nucleare cu scopul de a ataca ținte militare de tip strategic de pe teritoriul Rusiei. O veste deloc liniștitoare! Oricine știe că o singură bombă nucleară lansată asupra unui obiectiv are efecte devastatoare atât ca suprafață cât și ca pierderi de vieți omenești pe loc sau în timp. Mai mult, norul nuclear se risipește pretutindeni pe o arie de sute de mii de kilometripătrați. La asta nu s-au gândit americanii. Să ne gândim că specialiștii au confirmat existența a circa 225 de focoase termonucleare pe teritoriul britanic iar multe din acestea sunt operaționale, mai exact 160.
Citeste si:  Cum arata Europa la finalul lui 2018: "Cuiele" pe care Rusia le "infecteaza si le adanceste" cu un scop Interviu
Personal cred că utilizarea armamentului nuclear nu aduce nimic bun nici părților aflate în conflict și nici oamenilor. Nu există învingători sau învinși într-un război nuclear. Existența armamentului nuclear într-o țară doar intimidează dar nu apără pe nimeni pentru că în cazul unui război cu bombe atomice lumea deja și planeta ar fi în pericol. Pe mine mă surprinde că premierul David Cameron nu respinge asemenea posibilitate deoarece întreținerea armelor grele de asemenea factură costă foarte mult, cheltuielile sunt enorme. Și atunci cum rămâne cu declarațiile domniei sale despre stoparea fenomenului imigrației ilegale care amenință salariile și cu acordarea de prea multe ajutoare sociale? Acestea costă însutit mai puțin decât o singură bombă atomică. Aceasta este Europa pe care vrea să o renegocieze Cameron în turneul său, înarmarea nucleară?
Vezi orice post tv live de pe telefon sau tableta

No comments yet.

Leave a Reply

  1. Cum sa faci 10000 de euro pe luna ?
  2. De ce poartă Nina colanţi?
  3. Home page
  4. Cum poti vedea filme direct din torent fara sa le descarci, plus cum poti accesa site-urile restrictionate
  5. Oferte pentru români de muncă în abatoarele din Germania
  6. Top 15 idei de rochii pentru banchet
  7. Top 30 - Vedetele din România care s-au iubit în locuri publice
  8. Cum iti promovezi clipurile de pe YouTube